Ανανεώσεις, μεταγραφές, ευχαριστίες

Ο Άτλας Αγλαντζιάς αναφέρεται με αναλυτικό ρεπορτάζ στον προγραμματισμό της ομάδας του για τη νέα σεζόν..

"Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η διαμόρφωση του ρόστερ για την ομάδα μας καθώς απομένουν 2-3 μεταγραφές για να συμπληρωθεί. Πιο συγκεκριμένα μετά την ανανέωση με 9 περσινούς ποδοσφαιριστές μας η ομάδα μας απέκτησε τον Μίλτο Μιλτιάδους που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρακλή Γερολάκου καθώς επίσης και τους Ιάκωβο Σοφοκλέους και Αντρέα Αντρέου που προέρχονται από γεμάτες χρονιές στα U-21 του Ηρακλή.

Για την θέση του τερματοφύλακα μετά και την αποχώρηση του Φίλλιπου Λαδά για τον Διγενή έχει αποκτηθεί ο Λούκας Κουναππής που πέρσι αγωνιζόταν στην Δόξα Παλ/χου και πιο παλιά στον Εθνικό Ασσιας. Αποκτήθηκαν επίσης o Παντελής Γεωργίου από τον Λεβαδιακό και ο Αλέξανδρος Γεωργίου από την β ομάδα του Εθνικού Ασσιας.Τέλος έχουν αποκτηθεί από ΟΜΟΝΟΙΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αντίστοιχα οι Αλεξ Μαρτίνας και Λεωνίδας Κονομή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους τα τελευταία χρόνια Λένο Αυξεντίου που σταματά (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου στο να συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας), Άριστο Βασιλείου λόγω μετοίκησης στην Λεμεσό, Φίλλιπο Λαδά που ήθελε να δοκιμάσει σε ψηλότερη κατηγορία και του ευχόμαστε ότι καλύτερο, τον Λεανδρο Διανελλου που σταματά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τέλος τον Γιάννο Ιωάννου που θα αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του.

Επίσης ευχαριστούμε τους Λάζαρο Παπαλαζαρού,Μποκομιλ Αγκέλωβ και Σάκη Παλαικυθρίτη για την περσινή τους παρουσία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο".