Πένθος για τον Χρίστο Φιλίππου

Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου εκφράζει τη θλίψη του για τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα και μέλους του σωματείου Χρίστου Φιλίππου.

"ΤΟ Δ.Σ , τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές του Σωματείου μας εκφράζουν την οδύνη και την λύπη τους για τον θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα και μέλους του Σωματείου μας , του αξέχαστου ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Ο αγαπημένος μας ΧΙΛΜΟΣ έφυγε για το μακρύ ταξίδι...και σήμερα είμαστε σίγουροι ότι μας κοιτά από την γειτονιά των αγγέλων.

Ο αγαπημένος μας ΧΙΛΜΟΣ ήταν πάντα δίπλα στο Σωματείο και ειδικά στα τελευταία δύσκολα χρόνια ήταν από τους ανθρώπους που μας στήριξε οικονομικά καιοχι μόνο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εκφράζουμε τις απολογίες διότι λόγω ελλιπής ενημέρωσης δεν κατέστη δυνατό να παραστούμε σαν επίσημος Διγενής στην κηδεία του εκλιπόντος. Το Σωματείο μας κηρύττει τριήμερο πένθος και οι σημαίες του Σωματείου μας θα είναι μεσίστιες για τρεις μέρες , ενώ θα αναρτηθεί και φωτογραφία του εκκλιπόντος στο οίκημα μας. Το Δ.Σ στην επόμενη συνεδρία του θα πάρει κάποιες αποφάσεις για μεταθανάτια τιμή στον ΧΙΛΜΟ μας τις οποίες και θα ανακοινώσουμε προσεχώς.

Καλό ταξίδι ΧΙΛΜΟ ΜΑΣ..

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ."