«Αποτυχία αν δεν ανέβει ο Ακρίτας» (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε χθες η δημοσιογραφική διάσκεψη του Ακρίτα Χλώρακας ενόψει και της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο πρόεδρος της ομάδας Σωφρόνης Σωφρονίου και ο προπονητής Άγγελος Ευθυμίου αναφέρθηκαν στην φετινή προσπάθεια του Ακρίτα, δηλώνοντας δημοσία πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος για να είναι επιτυχημένη η χρονιά.

Σωφρόνης Σωφρονίου: Σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας. Μετά από μία άσχημη σεζόν ξεκινήσαμε από νωρίς και κτίσαμε την ομάδα μας.  Στόχος είναι η ομάδα να ανέβει στην Β’ κατηγορία. Με τις προσθήκες που έχουμε κάνει θα έχουμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Θεωρούμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο στα οικονομικά μας. Ο προϋπολογισμός της ομάδας είναι 110 χιλιάδες ευρώ. Να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την βοήθεια του. Ξεκινήσαμε και τις εκδηλώσεις μας. Την Παρασκευή στο “Loft club” θα φέρουμε την Ειρήνη Παπδοπούλου. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να μας στηρίξει. Η εκδήλωση αυτή θα είναι μια οικονομική ένεση για τον Ακρίτα.

Ευχαριστώ τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του ‘Αγγελου, έχει όρεξη, θέλει να προσφέρει και έχουμε μια άψογη συνεργασία. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα της Πάφου που θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία. Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε την Πάφο. Καλή χρονιά και στα υπόλοιπα σωματεία της πόλης μας».

Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Ευθυμίου δήλωσε:
«Αυτά που θα πω αντιπροσωπεύουν και τον Γιάννη Χριστοδούλου (Βοηθός προπονητής και Γυμναστής) και τον Άντρο Παπαϊωάννου (προπονητής τερματοφυλάκων). Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στο ιστορικότερο σωματείο της Πάφου. Στόχος είναι να επιστρέψουμε στην Β’ κατηγορία. Θα είναι αποτυχία αν δεν έρθει η άνοδος. Για μένα έχει σημασία να επιστρέψουμε σωστά. Να καθιερωθούμε στην Β΄ κατηγορία. Όσον αφορά το ρόστερ, πήραμε όσους παίκτες θέλαμε. Μας έμεινε μόνο κενή η θέση του επιθετικού. Στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά της ομάδας και στις 24 θα είναι η πρώτη επίσημη προπόνηση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα αποτελείτε από Παφίτες παίκτες και απο έναν ξένο τον Μουτίνιο, που νιώθει Παφίτης μετά από τόσα χρόνια στην πόλη μας».