Πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν

Πρώτη συνάντηση για τον Άτλα Αγλαντζιάς ενόψει της νέας σεζόν. Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει...

Πρώτη επίσημη συνάντηση για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 είχαμε χθες στο σωματείο της ομάδας μας. Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία μεταξύ καινούριων ποδοσφαιριστών και παλαιών, καθώς επίσης και η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επιτροπής και προπονητικής ομάδας στους ποδοσφαιριστές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επεξηγήθηκαν οι εσωτερικοί κανονισμοί του σωματείου στους ποδοσφαιριστές και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι και την πρώτη αγωνιστική της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ενημερωτικά, η ομάδα μας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της από τη Δευτέρα 24/7/2017.

Καθόλη τη διάρκεια της ψεσινής συνάντησης, επικρατούσε πολύ καλό κλίμα, εποικοδομητικός διάλογος και ευχάριστος προβληματισμός που αφορούσε τους μελλοντικούς αλλά και παροντικούς στόχους της ομάδας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο στο σωματείο μας και δόθηκε ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας στο κοινοτικό γήπεδο της Αγλαντζιάς τη Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν να έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και να είναι διψασμένοι για μελλοντικές επιτυχίες, όπως δηλαδή αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου μας!