Έτοιμοι για... Τσαλίκη

Όλυμπος και Ελπίδα Ξυλοφάγου είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τον Γιώργο Τσαλίκη. Η ανακοίνωση αναφέρει...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες της κοινότητας Ξυλοφάγου για να υποδεχτούν τον μοναδικό και ξεσηκωτικό Γιώργο Τσαλίκη την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 σε μια συναυλία που υπόσχεται να εκτοξέυσει τα κέφια. Η συναυλία θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο Ξυλοφάγου. Το Γιώργο Τσαλίκη θα πλαισιώνουν η εκρηκτική Σάσα Μπάστα και η Άννα Ηρακλέους.

Η όλη εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία από τις ομάδες του Ολύμπου και της Ελπίδας Ξυλοφάγου σε συνεργασία με το Κοιινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου.

Πάνε χρόνια που έχει πραγματοποιηθεί τέτοιο εγχείρημα στην Ξυλοφάγου και είναι κάτι που αναμένεται να αγκαλιαστεί από τους κατοίκους της και όχι μόνο. Από πλευράς τους οι διοργανωτές υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά και ότι θα κάνουν το παν να είναι όλα άρτια, ικανοποιόντας τους μουσικόφιλους και γενικά όσους θα παρευρεθούν.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα ακόλουθα σημεία με την τιμή προπώλησης  να έχει οριστεί στα 10 ευρώ μόνο. Υπάρχουν διάθεσιμες περιορισμένες θέσεις VIP προς 30ευρώ με κάθε 5 άτομα ένα μπουκάλι ουίσκυ ή βότκα.

1. ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΤΟΟΥΛΗΣ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
2. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ DOMINO
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΣΣΙΑΣ
3. ΛΙΟΠΕΤΡΙ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΓΙΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ
4. ΑΥΓΟΡΟΥ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΟΡΜΗΔΕΙΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΗΛΙΑΣ
6. ΣΩΤΗΡΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΩΤΗΡΑ (Α.&Λ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ)
7. ΛΕΙΒΑΔΙΑ: SO EASY STORE
8. ΛΑΡΝΑΚΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΣΣΙΩΤΗΣ (Λεωφ. Μακαρείου)

Για πληροφορίες και κρατήσεις VIP στο τηέφωνο: 96957702

Μέγα χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρεία ΜΤΝ και η L.V. CAR inspection – MOT Ξυλοφάγου. Χορηγός επικοινωνίας το Zenith FM 96.4. Την εκδήλωση στηρίζουν και άλλες τοπικές επιχειρήσεις των οποίων η βοήθεια είναι καταλυτική για πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε θερμά.

Οι είσοδοι ανόιγουν στις 20:30.