Ενισχυμένος και με φιλοδοξίες

Ο Όλυμπος Ξυλοφάγου ενισχύθηκε και ξεκινάει με πολλές φιλοδοξίες την φετινή χρονιά.

Με ποιοτικές μεταγραφές έφτιαξαν ένα δυνατό σύνολο και ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους με τους καλύτερους οιωνούς.

Η ανακοίνωση του σωματείου: 

Καθώς ο προγραμματισμός για την ομάδα μας ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 17:30 το απόγευμα στο Μακάρειο στάδιο Ξυλοφάγου ενώ θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και καλωσόρισμα προς τους ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Ολύμπου, ανανέωσε από νωρίς, για ακόμα μια χρονιά τη συνεργασία του με τον προπονητή Κυριάκο Δημητρίου ενώ επήλθε σε συμφωνία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κοσμά Κοσμά.

Σε όλο αυτο το διάστημα, το Δ.Σ σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας, τις οποίες προσθήκες ανακοινώνει ως ακολούθως. Ο Όλυμπος Ξυλοφάγου επήλθε σε συμφωνία με τον Φώτη Σενέκκη, τον Νικόλα Ανδρέου και τον Σταύρο Λύτρα που προηγουμένως αγωνίζονταν στην Ομόνοια Ορμήδειας. Επίσης, συμφώνησε με τον Γιώργο Σιαθά ο οποίος προηγουμένως αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Κελλιών,με τον Ιάσωνα Φράγκου από την ομάδα του Φρέναρος F.C. 2000 όπως και με τον Ιωνά Τσαπαρίλλα από την ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων. Επιπλέον, έχει εγγράψει στο δυναμικό του τους νεαρούς Παναγιώτη Χριστοδούλου και Ανδρέα Κουζάρη ενώ επιστρέφουν στη ομάδα μετά από ένα χρόνο ο Γιώργος Μισός και ο Ανδρέας Γρίβας.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας παραμένουν στο ρόστερ.

Οι προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση συνεχίζονται και δεν αποκλείονται επιπρόσθετες ανακοινώσεις σύντομα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ολύμπου, Κυριάκος Χριστοδούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων: ” Ξεκινούμε τη νέα χρονιά με θετική δυναμική, αισιοδοξία και φιλοδοξίες να πετύχουμε και να ανεβάσουμε τον Όλυμπο εκεί που του αξίζει. Τα μεγάλα λόγια δεν βοηθούν αλλά προσγειωμένα και με πίστη, πιστεύουμε ότι  δημιουργούμε ένα δυνατό σύνολο με στόχο γιατί όχι και την κορυφή με το τέλος του πρωταθλήματος. Προβλέπεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην ΕΠΕΛ, όπως κάθε χρόνο, με όλες τις ομάδες να διεκδικούν το καλύτερο. Από πλευράς του Δ.Σ. καλωσορίζω όλα τα παιδιά στην οικογένεια του Ολύμπου και ευελπιστούμε ότι οι σκληρές προσπάθειες θα ευοδώσουν στο τέλος. Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός αλλά όσο πιο ψηλά μπορούμε γιατί τα παιδιά και ο Όλυμπος το αξίζουν πραγματικά.”

Το Δ.Σ. του Ολύμπου επιπρόσθετα, εύχεται σε όλες τις ομάδες της ομοσπονδίας της ΕΠΕΛ καλό στάδιο προετοιμασίας και κάθε επιτυχία στο έργο τόσο των Δ.Σ. των ομάδων όσο και των ποδοσφαιριστών.