Ξεκίνησε ο «Κορμακίτης» (φώτος)

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη επίσημη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» στο γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας. Στο γήπεδο παρουσιάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιαννάκης Λαζαρής καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε πάντα επιτυχίες. Τους τόνισε ότι ο φετινός στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Με την σειρά του ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Χατζηχαννής ζήτησε πειθαρχία στην ομάδα και συλλογικότητα από τους ποδοσφαιριστές για να επιτευχθούν οι στόχοι. Ακολούθως ο Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Σωματείου κ. Τζιωρτζίνος Αντωνίου, αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, τους έδωσε οδηγίες για τη φετινή λειτουργία της ομάδας που θα φέρουν επιτυχίες στο Σωματείο. Οι προπονήσεις τον επόμενο μήνα θα είναι καθημερινές και ενδιάμεσα θα διεξάγονται φιλικές αναμετρήσεις για τις οποίες θα ενημερώνεστε από τη σελίδα μας. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.