«Παλεύουμε για τον Νάσο, το ίδιο θα έκανε και αυτός»

Ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας εξήλθε ισόπαλος 1-1, στο τοπικό ντέρμπι της πρεμιέρας απέναντι στην ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς.
Ο Ανδρέας Χατζηζηνοβίου, ο σκόρερ του Φοίνικα μιλάει στο kerkida.net για το παιχνίδι της πρεμιέρας, για τη δική του εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε και για την αφιέρωση που έκανε στον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου.
 
Για το παιχνίδι με την ΕΝΑΔ:
«Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν μια δύσκολη όπως κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος κρύβει παγίδες και ιδιαίτερα σε ένα τοπικό ντέρμπι. Στο 1ο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και μπήκαμε στο γήπεδο με πολύ άγχος. Η ΕΝΑΔ δίκαια προηγήθηκε και μπορούσε να «σκοτώσει» το παιχνίδι με κάποιες ευκαιρίες που βρήκε. Στο 2ο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού και μετά την ισοφάριση μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο τέλος νομίζω το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».
 
Για το τέρμα που πέτυχε:
«Εγώ προσπαθώ πάντα να κερδίζει η ομάδα, να δίνω τα πάντα κάθε παιχνίδι για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Έτυχε αυτή τη φορά να είμαι εγώ ο σκόρερ της ομάδας, το άλλο Σάββατο θα είναι κάποιος άλλος συμποδοσφαιριστής μου. Όλοι μαζί δίνουμε τα πάντα για την ομάδα».
 
Για την αφιέρωση που έκανε στον Νάσο:
«Ο λόγος που μείναμε όλοι στην ομάδα φέτος ήταν ο αδελφός μας. Πλέον έχουμε ένα λόγο παραπάνω να παλεύουμε για αυτόν και να δίνουμε τα πάντα για τον Νάσο γιατί αν ήταν μαζί μας αυτό θα έκανε και ο ίδιος. Ζήσαμε πολλά μαζί του όλοι μας και νομίζω είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτόν».