Τα έσοδα σε άπορους μαθητές

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας με σκοπό να εξετάσει τις λεπτομέρειες του αγώνα για τη Ασπίδα της Ομοσπονδίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 4.00μμ στο Δημοτικό Στάδιο <Μιχαλάκης Χρ. Κυπριανού> μεταξύ της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας Αναγέννηση/Ελπίδα και της ομάδας του Ακρίτα Χλώρακας Β΄ 2015 ως εκπροσώπου του θεσμού του Κυπέλλου.

Ο αγώνας θα έχει το χαρακτήρα του Φιλανθρωπικού και αποφασίστηκε όπως κυκλοφορήσει ειδικό κουπόνι εισφοράς αξίας πέντε (5) Ευρώ το καθένα και διατεθεί από τις δύο ομάδες και από τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορους μαθητές της πόλης μας.

Οι διαιτητές του αγώνα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Ο Δήμος Γεροσκήπου ανταποκρινόμενος στην έκκληση της Ομοσπονδίας παραχώρησε δωρεάν το Δημοτικό Στάδιο για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον οποία αρχίζει και η ποδοσφαιρική περίοδος 2017/2018.

Αθλοθέτης του αγώνα η φίλαθλος εταιρεία Φώτος Φωτιάδης και η μπύρα  Carlsberg.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κάνει έκκληση προ όλο το φίλαθλό κοινό τη Πάφου όπως προσέλθει να παρακολουθήσει τον αγώνα και παράλληλα να υποστηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας οι οποίοι πραγματικά τη χρειάζονται τη δική μας βοήθεια.

Από ιστοσελίδα ΠΟΑΣΠ