"Τρίποντο, καλή εμφάνιση και κόσμος!"

Μέσα από την επίσημη σελίδα του ο Άτλας Αγλαντζιάς αναφέρεται στη νίκη επί του Φρέναρος F.C.

"Την πρώτη νίκη στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο πήρε σήμερα η ομάδας μας, επικρατώντας με 4-2 του Φρέναρος F.C. 2000.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με φοβερή εκτέλεση φάουλ, ενώ στην ίδια φάση τραυματίστηκε ο νεαρός Στυλιανού που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Σιγά σιγά ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, βρήκαμε πατήματα και αφού χάσαμε 2 ευκαιρίες με τον Πρωτοπαπά, μετά από ωραία ενέργεια του Ευαγόρου κερδίσαμε πέναλτι το οποίο μετάτρεψε σε γκολ ο αρχηγός Χαραλάμπους. Η πίεση συνεχίστηκε και μετά από 8 λεπτά, ο Ευαγόρου με ωραία ενέργεια από δεξιά άδειασε τον αντίπαλο του και κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 2-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το Β' ημίχρονο ξεκίνησε με μια ακόμα αναγκαστική αλλαγή, εφόσον ο Βασίλειου μετά από κτύπημα δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Κατσάμπας. Εντούτοις, μπήκαμε στο παιχνίδι από εκεί που μείναμε και ο Ευαγόρου και πάλι, με κεφαλιά αυτή τη φορά έκανε το 3-1 για την ομάδα μας. Εκεί που ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα, με ακόμα μια εκτέλεση φάουλ το Φρέναρος μείωσε σε 3-2.

Ωστόσο, εκεί που οι αντίπαλοι πήγαν να μας πιέσουν, ήρθε η φάση του αγώνα όταν ο Χαραλάμπους πήρε την μπάλα μεταξύ κέντρου και περιοχής και αμέσως κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα 35 μέτρα, πετυχαίνοντας ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα. Στη συνέχεια δεν κινδυνέψαμε ιδιαιτέρα ενώ χάσαμε ευκαιρίες με τον Ευαγόρα και τον Φύτο για να διευρύνουμε το σκορ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πολύ καλή εμφάνιση και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ που ήταν σύσσωμος στο γήπεδο. Εμείς προχωρούμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια να ευχηθούμε στην ομάδα του Φρέναρος F.C. 2000."