"Μάγκες οι παίκτες μου"

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ευαγόρα Παλλικαρίδη που έχει δύο στα δύο στο πρωτάθλημα ΕΠΟΠΛ. Συνολικά φέτος η ομάδα των Αγ. Τριμιθιάς έχει 7 νίκες σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, αριθμός ενδεικτικός της δυναμικής και των υψηλών στόχων που θέτει τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ιγνατιάδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μετά και τη νέα νίκη της ομάδας του επί του Λένα Χανδριών, με 3-2, εκτός έδρας.

Για τις νίκες της ομάδας… "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά και θεωρώ μάγκες του παίκτες μου γιατί και στα δύο επίσημα παιχνίδια είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις. Στο πρώτο παιχνίδι μέσα στο Παλαιχώρι που κερδίσαμε 1-2 το γήπεδο ήταν χωμάτινο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας ενώ στο δεύτερο με τον Λένα που ήταν και πάλι εκτός κερδίσαμε 3-2. Η δυσκολία ήταν ότι ενώ προηγηθήκαμε 2-0 στο ημίχρονο κατάφεραν να το γυρίσουν σε 2-2 στο 80’ όμως εκεί που μπορούσε κάποιος άλλος να τα παρατούσε, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε στο 92’". 

Για τους παίκτες… "Η αντίδραση τους στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στα παιχνίδια μας με κάνουν χαρούμενο. Είναι μάγκες... Με την εμπειρία που έχω τόσο χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες μπορώ να πω πως κάποια από αυτά τα παιδιά αξίζουν μια ευκαιρία να δοκιμάσουν και για παραπάνω. Εγώ θα τους βοηθήσω όσο μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση".

Για τη συνέχεια… "Δεν πετάμε στα σύννεφα, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα όμως τα μηνύματα που δίνει η ομάδα είναι θετικότητα μέχρι τώρα κι αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση".