Ανάλυση των αγώνων Β΄Κατηγορίας ΕΠΟΛ

Συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο (25 & 26/11/2017) το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της ΕΠΟΛ 2017 – 2018 με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής και μέσα από την επίσημη σελίδα της η Ομοσπονδία παραθέτει λεπτομερή ανάλυση των αναμετρήσεων.

Ο αγώνας που ανοίγει την αυλαία της 4ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί απόψε στο Δημοτικό στάδιο Γερμασόγειας (23/11 – 19:00), όπου η τοπική ομάδα της ΠΡΟΟΔΟΥ Ποταμού θα φιλοξενήσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Διερώνας. Η γηπεδούχος ομάδα θέλει να  συνεχίσει την ξέφρενη πορεία που έχει από την έναρξη του πρωταθλήματος και να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη, με σκοπό να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο άλλο στρατόπεδο των φιλοξενουμένων που θα αγωνιστούν σε τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι και μετά από την νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην μέχρι πρότινος αήττητη ομάδα του Αγίου Αντωνίου, θα επιχειρήσουν για το βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Ο.Λ. Προϊστορία μεταξύ των ομάδων τα τελευταία 3 χρόνια στο ίδιο γήπεδο δεν υπάρχει καθώς οι δύο ομάδες αγωνίζονταν σε διαφορετικές κατηγορίες.

Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής (26/11 – 14:30) η ομάδα της Ε.Ν ΑΡΑΚΑΠΑ φιλοξενεί στο γήπεδο της την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος ΛΑΒΑ Γύψου και αναμένεται να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και με την βοήθεια των φιλάθλων τους να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Οι ομάδα της Γύψου παρόλο που αγωνίζεται σε μια επικίνδυνη έδρα έδειξε μέχρι στιγμής ότι είναι αποφασισμένη για την επιστροφής της στην Α’ κατηγορία και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να έχει τις οποιεσδήποτε απώλειες βαθμών στον εν λόγω αγώνα. Προϊστορία μεταξύ των ομάδων τα τελευταία 3 χρόνια δεν υπάρχει καθώς θα αγωνιστούν μεταξύ τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής (27/11 – 19:30) η ομάδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αγίου Αντωνίου φιλοξενεί στο βοηθητικό γήπεδο Τραχωνίου την ομάδα της B-PED the Academy και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει την νίκη. Η ομάδα του Αγίου Αντωνίου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα και σε περίπτωση νίκης θα φτάσει τους 12 βαθμούς έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Η νεοσύστατη ομάδα της B-PED ψάχνει ακόμη για τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και πάει στο Τραχώνι για την έκπληξη. Προϊστορία μεταξύ των ομάδων τα τελευταία 3 χρόνια δεν υπάρχει καθώς η ομάδα της B-PED αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.Λ.