Ικανοποιημένοι με την πορεία

Ο Άτλας Αγλαντζιάς μέσα από την σελίδα του κάνει την ανασκόπηση του πρώτου γύρου...

Με τη λήξη του Α’ γύρου, η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση. Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, θεωρούμε με βάση τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε την πορεία της ομάδας εξαιρετική. Κυρίως αν λάβουμε υπόψη το ελλιπές ρόστερ που είχαμε ένεκα τραυματισμών και κάποιων αποχωρήσεων.

Αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, τις οποίες ξεπεράσαμε με σύνεση και οικογενειακό πνεύμα όλοι μαζί (κόσμος, συμβούλιο, προπονητές, ποδοσφαιριστές). Είμαστε στους στόχους που έχουμε βάλει για την δημιουργία μιας ομάδας οικογένειας. Βήμα-βήμα θα κτιστεί και θα προχωρήσει όσο πιο ψηλά μπορεί στα μέτρα των δυνατοτήτων της. Οι δυσκολίες που βρήκαμε μπροστά μας τελειώνουν την Κυριακή με το τελευταίο παιχνίδι πριν την μεταγραφική περίοδο. Ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Κούρρη Ερήμης (μια ομάδα με ψηλούς στόχους) στην έδρα μας, την Κυριακή στις 2.30.

Κάνουμε κάλεσμα στους πολυπληθής φίλους μας και σε όλους τους Αγλαντζιώτες, όπως μας στηρίξουν στο ματς της Κυριακής για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και μετά τα καλύτερα στο ποδόσφαιρο της κοινότητας μας έπονται. Είμαστε σίγουροι και πεπεισμένοι γι’ αυτό. Το ζούμε καθημερινά με τα παιδιά που αποτελούν την ομάδα, καθώς και με τις τέσσερις προσθήκες και επιστροφές παικτών που θα είναι μαζί μας μετά το παιχνίδι αυτό. Κάνουμε κάλεσμα στο κόσμο μας να μην απουσιάζει κανείς από το παιχνίδι αυτό, όπως και από τα υπόλοιπα του Β’ γύρου. Οι βάσεις έχουν μπει για την ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ μας να προχωρήσει στο ποδόσφαιρο.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!