Ηρακλής Γ. - Ορφέας (ΦΩΤΟΣ)

Ο Ορφέας Λευκωσίας παρουσιάζει ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ηρακλή Γερολάκκου.

Σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα ο ΟΡΦΕΑΣ επί του Ηρακλή με 3-4, που τον ανέβασε 2 θέσεις βαθμολογικά.

Α' Ημίχρονο

Καλύτερα μπήκε η ομάδα του Ηρακλή στο πρώτο 25λεπτο όπου είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στην εστία μας. Στο 26' κατάφερε να προηγηθεί με αρκετή δόση τύχης, αφού σέντρα που έγινε από δεξιά κόντραρε σε πόδι αμυντικού, πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακά μας, ακολούθως κτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 30' όμως Ο ΟΡΦΕΑΣ κέρδισε πέναλτυ μετά από χέρι αμυντικού του Ηρακλή το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Στέλιος Ιωάννου ενώ στο 44΄προηγηθήκαμε μετά από πανέμορφο γκολ του Άδωνη Πελαγία με σουτ εκτός περιοχής.
Στην επόμενη φάση όμως, ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Β' Ημίχρονο

Στην πρώτη επίθεση του Β' Ημιχρόνου ο ΟΡΦΕΑΣ κατάφερε να πετύχει το 2-3 με ακόμα ένα πανέμορφο γκολ, αυτή τη φορά από τον Γιώργο Τσίγκη που έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέλξηξε στα δίκτυα ενώ στο 67' ο Στέλιος Ιωάννου έκανε το 2-4.
Η ομάδα του Ηρακλή μείωσε σε 3-4 στο 76' και από εκείνο το σημείω πίεσε για την ισοφαριση αλλά ο ΟΡΦΕΑΣ κράτησε το υπέρ του 3-4 μέχρι το τέλος.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλές γιορτές στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ .