«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες»

Μέσα από ανάρτηση του ο Ρήγας Φεραίος αναφέρεται στην ισοπαλία της ομάδας απέναντι στην ομάδα «Δημητράκης Χριστοδούλου».

Η ανάρτηση:

«Δημητράκης Χριστοδούλου 3 – 3 Ρήγας Φεραίος

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Δερύνειας. Η αντίπαλη ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς ωστόσο το γκολ μας αφύπνισε και αναλάβαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αρχικά ισοφαρίσαμε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρίστου Πιερέττη και ακολούθως ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή και το 1-2. ΟΑλέξανδρος Βρακάς με άψογο σουτ λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και σε σκορ ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο με το υπέρ μας 1-3 δώσαμε χώρο στον αντίπαλο με σκοπό να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα και να κτυπήσουμε στην αντεπίθεση, κάτι που δυστυχώς δεν μας βγήκε. Η αντίπαλη ομάδα αρχικά μείωσε σε 2-3, ενώ η εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα μας Πλάτων Σωκράτους σε απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν ήταν αρκετή, με την μπάλα να επιστρέφει σε αντίπαλο παίκτη και σε κενή εστία να ισοφαρίζει.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο ομάδες για τον εντυπωσιακό αγώνα αλλά και στον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του τις δύο ομάδες.

Επόμενος αντίπαλος ο Ευαγόρας Αυγόρου και πάλι εκτός έδρας σε ώρα και μέρα που θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: Π.Σωκράτους, Μ.Μαρίνου, Ν.Τζιαμπουρής, Ι.Κοβαλένκο, Μ.Αθανασίου, Α.Βρακάς, Γ.Μαρκουλλής, Γ.Τόφας(Τ.Φλουρέντζου), Χ.Κοσμά(Κ.Κυριάκου), Χ.Πιερέττης(Γ.Τοφινής), Ζ.Ζαχαρίας».