Νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Άντρο

Η Ελπίδα Αστρομερίτη αναφέρεται στη νίκη επί της ΑΠΕΠ την οποία αφιερώνει στον αδικοχαμένο Άντρο Πέτρου .

Μετά από ένα δυνατό αγώνα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας κέρδισε την ΑΠΕΠ Πιτσιλιας εκτός έδρας 1-2.

Για ένα ακόμα παιχνίδι είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και καταφέραμε αυτή τη φορά να εξαργυρώσουμε την υπεροχή μας με τους 3 βαθμούς.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες έχοντας κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή του. Αντωνίου, Παναγή και Παπασωφρονίου έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 30' λεπτό μετά από καθαρό χέρι αντιπάλου στην περιοχή κερδίσαμε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ι. Κατσιάμης.

Η ΑΠΕΠ κατάφερε να ισοφάρισει στο 37' από μια στατική φάση και ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας μας.

Η ισοφάριση δεν μας πτόησε και συνεχίσαμε να πιέζουμε και να δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες. Σε μια από αυτές στο 40' λεπτό σκόραρε ο Π. Αντωνίου βάζοντας μπροστά την ομάδα μας 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με την ομάδα μας να πιέζει και να έχει πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 68' λεπτό όταν δέχτηκε ο Παπασωφρονίου την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίχτες.

Σε αυτό το σημείο προσπάθησε η ΑΠΕΠ να πιέσει αλλά η πολύ καλή μας αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να γίνει επικίνδυνος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για αυτήν την σημαντική νίκη. 
Νίκη την οποία όλοι εμείς της οικογένειας της ΕΛΠΙΔΑΣ αφιερώνουμε στον αδικοχαμένο Άντρο Πέτρου ο οποίος μόλις το περασμένο Σάββατο ήταν στις κερκίδες και μας παρακολουθούσε. 
Αιωνία του η μνήμη.