Η προημιτελική φάση στο Κύπελλο ΕΠΟΛ

Αρχίζει η προημιτελική φάση για το θεσμό του Κυπέλου Α’ Κατηγορίας ΕΠΟΛ 2017/2018.

Αμφίρροπα ζευγάρια έχουμε σε αυτή την φάση σε μονά παιχνίδια νοκ-άουτ. Η κλήρωση έβγαλε παιχνίδια με ισοδύναμες ομάδες, και από τα κάτω αλλά και από τα πάνω διαζώματα.

Αεγ Γερμασόγειας – Παεκ Κολοσσίου, από τις ομάδες που τερμάτισαν χαμηλά στον πίνακα του πρωταθλήματος αγωνίζονται για μια θέση στα ημιτελικά. Ένας αγώνας που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αποπ Παρρεκλησιάς – Αναγέννηση Προσφύγων, από τις ομάδες που τερμάτισαν ψηλά στον πίνακα του πρωταθλήματος οι οποίες αγωνίζονται με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση του Κυπέλου. Δύο ομάδες που έχουν την δυνατότητες να φτάσουν μέχρι το μεγάλο τελικό και να κατακτήσουν το Κύπελο.

Αεπ Πολεμιδιών – Αεμ Μουτταγιάκας. Ένας πάνω και ένας κάτω. Θεωρητικά και στα χαρτιά η Αεπ δεν θα έχει δύσκολο έργο. Το Κύπελο είναι ο θεσμός που επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Απεπ Πελενδριού – Δόξα Πολεμιδιών. Ακόμα ένα παιχνίδι με τους πάνω του βαθμολογικού πίνακα και μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Αναμένουμε να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δυνατό με μοναδικό σκοπό και από τις δύο ομάδες η κατάκτηση του Κυπέλου.