Κυπελλούχος η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων (Φώτος & Βίντεο)

Το κύπελλο Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Ο.Λ. για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018 κατάφερε να κατακτήσει για 8η φορά στην ιστορία της η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων το απόγευμα του Σαββάτου (14/04), καθώς μετά από δραματικό αγώνα επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι της ΑΕΠ Πολεμιδιών με 4-2.

Σε ένα σχετικά ισοδύναμο παιχνίδι οι 2 ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και πέτυχαν από ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο η πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕΠ Πολεμιδιών προηγήθηκε ουσιαστικά στην πρώτη φάση του αγώνα με τον Ορθοδόξου Γρηγόρη στο 2′ μόλις λεπτό με πλασέ εντός της μικρής περιοχής, μετά από ωραία σέντρα που έγινε από τα δεξιά από τον Κολώνα Ιωάννη.

Η ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Προσφύγων κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42′ με τον Θεμιστοκλέους Στέλιο, μετά από κόρνερ και κεφαλιά εντός της μικρής περιοχής.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΠ Πολεμιδιών ανέβασε ρυθμούς αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι με κάποιες φάσεις που είχαν λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στην ημίωρη παράταση είχαν και οι 2 ομάδες κάποιες καλές φάσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με τελικό νικητή την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων με 4-2.

Οι ποδοσφαιριστές των νικητών αφιέρωσαν την κατάκτηση του κυπέλλου στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας Ερωτοκρίτου Πανίκου.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής: