Κυπελλούχος ο Κορμακίτης

Με το Μεγάλο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΟΠΛ, που έγινε στις 15 Απριλίου, στο Γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας, ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, νίκησε με σκορ 1-0 τον ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ Αγίων Τριμιθιάς και στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΠΟΠΛ.

Ο Τελικός έγινε ενώπιον 100άδων φιλάθλων και από τις δύο Ομάδες και κράτησε το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος αφού Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ προηγήθηκε στο 25΄ και ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ έχασε πέναλτι στο 38΄.

Ο αγώνας ήταν αθλητοπρεπής και το αποτέλεσμα πανηγυρίστηκε έντονα από τους νικητές.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ για να φτάσει στον Τελικό απέκλεισε τις Ομάδες: ΑΓΙΟ ΜΑΜΑ Ξυλιάτου, ΠΑΟ Κάτω Μονής, ΘΟΙ Καπέδων, ενώ ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ τις Ομάδες: ΑΡΗ Πέρα Ορεινής, ΚΕΔΡΟ Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ θα πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα Κυπελλούχων ΣΤΟΚ, ενώ και οι δύο Ομάδες συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα ΄Ενταξης ΣΤΟΚ αφού πέραν του Πρωταθλητή ΘΟΙ Καπέδων, συμμετέχουν ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ σαν δεύτερος και Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ σαν τρίτος, στην Επίλεκτη της ΕΠΟΠΛ.

Στο τέλος του αγώνα έγινε η απονομή των Επάθλων Carlsberg στον Κυπελλούχο ΕΠΟΠΛ, Σωματείο του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ και στο  Φιναλίστ της Ομοσπονδίας, Ομάδα του ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ Αγίων Τριμιθιάς,  από τον Πρόεδρο της ΕΠΟΠΛ κ. Ανδρέα Κ. Χριστοφή. 

Τα Πρωταθλήματα ΕΠΟΠΛ διεξάγονται με την αθλοθέτηση και επιχορήγηση της Φίλαθλου Εταιρείας Carlsberg.

Aπό την ΕΠΟΠΛ