ΣΠΥΡΟΥ: Νούμερα που... ζαλίζουν!

Όταν στην Ορμήδεια αποφάσιζαν να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να δώσουν τα ηνία στον Πανίκο Σπύρου, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η επιλογή τους θα ήταν τόσο ευεργετική.

Με τον Κύπριο τεχνικό, η ομάδα που ήταν με το… ένα πόδι στον υποβιβασμό κατάφερε δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Γ’ Κατηγορία.

Και τα νούμερα του… ζαλίζουν!

Από την 1η μέχρι και την 22η αγωνιστική η Ορμήδεια είχε 5 νίκες. Σε έξι παιχνίδια με τον Σπύρου έχει 4!

Στις 22 αγωνιστικές ΔΕΝ είχε ποτέ δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Πλέον έχει τρεις σερί και συνεχίζει!

Τελευταία φορά που η Ορμήδεια πέτυχε περισσότερες από δύο σερί νίκες ήταν από τις 15 Οκτωβρίου του 2016 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου του ίδιου έτους όταν κέρδισε πέντε διαδοχικά παιχνίδια.

Στις 22 πρώτες αγωνιστικές η Ορμήδεια είχε την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις 14 γκολ. ΟΣΑ πέτυχε στα έξι παιχνίδια της με τον Πανίκο στον πάγκο! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν το αναλογιστεί κανείς, για μια ομάδα που είχε 14 γκολ σε 22 παιχνίδια, να έχει 14 γκολ σε 6 παιχνίδια με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία!

Σε 22 παιχνίδια είχε 10 ήττες. Στα έξι με τον νεαρό τεχνικό μόλις μία, από τον Ακρίτα στην Χλώρακα.

Μάλιστα πραγματοποίησε επιδόσεις και αριθμούς που είχαν τρία χρόνια να δουν στην Ορμήδεια, με τις νίκες 5-0 κόντρα στην Πέγεια και 4-1 κόντρα στην ΕΝΑΔ. Τελευταία τεσσάρα ήταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2014 (1-4 κόντρα στην ΜΕΑΠ) και τελευταία πεντάρα στις 21 Μαρτίου 2015 (5-3 τον Χαλκάνορα).

 Και το κυριότερο, ανέλαβε μια ομάδα που ήταν ένα βαθμό απ’ την ζώνη του υποβιβασμού, παίζοντας πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας με την ακριβώς από κάτω ομάδα και κατάφερε να φτάσει στο σημείο να της εξασφαλίσει την άνοδο δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος!