Γιόρτασαν τα 70χρονα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η εκδήλωση για τα 70 χρόνια ζωής του ιστορικού ΟΡΦΕΑ.

Η ανάρτηση της ομάδας: 

"Πραγματοποιήθηκε ψες με μεγάλη επιτυχία, μέσα σε κλιμα πολύ μεγάλης συγκίνησης, στην αίθουσα της Πύλης Αμμοχώστου, η εκδήλωση για τα 70 χρόνια ζωής του ιστορικού ΟΡΦΕΑ της Λευκωσίας, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου, ποδοσφαιριστών, παλαιμάχων και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία για μια ιστορική αναδρομή στην ίδρυση και στις ρίζες του ΟΡΦΕΑ, για να θυμηθούν οι παλιοί το ένδοξο παρελθόν και να μάθουν οι νεότεροι τη δράση του Σωματείου μας στα αθλητικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Πλέον, με την βαριά κληρονομιά που μας άφησαν οι ιδρυτές μας και οι εν ζωή βετεράνοι μας, οι νεότερες γενεές ΟΡΦΕΪΤΩΝ έχουν την ευθύνη να συνεχίσουν το έργο τους και να κρατήσουν στη ζωή το ιστορικό αυτό Σωματείο.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από εθελοντές... Ήταν σίγουρα ένα μικρό ταξίδι που αν και κουραστικό αλλά και αρκετά δύσκολο από πλευράς έρευνας, το απόλαυσαν ιδιαιτέρως όσοι συμμετείχαν...

Οταν διακρίνεις ανθρώπους να δακρίζουν τότε αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις φτιάξει κάτι όμορφο.

Θερμές ευχαριστίες στο Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας , στον κύριο ομιλιτή της εκδήλωσής μας κ. Yiannos Katsourides, στον κ. Χρυσόστομο Πασιαρδή για τη συμβολή του στις συνεντεύξεις, τις εταιρείες ColourPix Digital Printing και Sevleonpress και στους ιδιοκτήτες Simos Mantzouranos και Stelios Varnakides για τις δωρεάν εκτυπώσεις υλικού της εκδήλωσης, καθώς επίσης και στον βετεράνο μας κ. Ανδρέα Μιχαήλ για την πολύτιμή του βοήθεια αφού πέρασε αρκετά απογεύματα μαζί μας για να μας βοηθήσει. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας προθημοποιήθηκε ακόμα και να κουβαλήσει πράγματα μαζί μας, αν και δεν του ''κάναμε το χατίρι'' !!!

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για να γίνει πραγματικότητα αυτή η εκδήλωση αλλά και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην Πύλη Αμμοχώστου και συνέβαλε στην επιτυχία αυτής".