Ήταν ΠΟΛΥ(Σ) καλός!

Πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε εις διπλούν, ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας του στέρησε το χατ-τρικ στο κερδισμένο πέναλτι του και δικαίως πήρε τα περισσότερα εύσημα μετά το τέλος του αγώνα.  

Ο λόγος για τον Πόλυ Φιλίππου, ο οποίος μίλησε στο kerkida.net για την χθεσινή νίκη του Ακρίτα Χλώρακας επί της Αμαθούς. 

"Ξέραμε απ’ το πρώτο λεπτό ότι θα αντιμετωπίζαμε μια δύσκολη ομάδα και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο . Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες στις οποίες  θα μπορούσαμε να προηγηθούμε . Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές  και καταφέραμε στο τέλος να νικήσουμε. Πήραμε μόνο τρεις βαθμούς, είναι απλά μια νίκη τίποτα παραπάνω".

Για το επόμενο αγώνα με τον Ηρακλή Γερολάκκου: "Είναι μια ομάδα που έχει τρία στα τρία. Πάμε με στόχο το βαθμολογικό κέρδος και τη νίκη. Θα ακούσουμε τις οδηγίες που θα μας δώσει ο προπονητής μας κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας και θα παλέψουμε για το τρίποντο".

Για τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που σήμερα έδωσε βροντερό παρών. Στα χρονικά του Ακρίτα ήταν μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και θα θέλαμε να τους καλέσουμε μέσα από τα θετικά αποτελέσματα να έρθουν κοντά στην ομάδα".