Παρακολουθώ την Πάφο/ Ο προπονητής, ο κύριος λόγος που ήρθα στον Ακρίτα

Ο Ούγκο Μουτίνιο θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά στον Ακρίτα Χλώρακας. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Pafos fc μιλάει στο kerkida.net για την απόφαση του να αγωνιστεί φέτος στη Γ΄ κατηγορία, για τους φετινούς στόχους της ομάδας του και σχολιάζει την Pafos fc που όπως αναφέρει «θα παραμείνει φέτος στην Α’ κατηγορία».

Δείτε τις δηλώσεις: 

Πως πήρες την απόφαση να συμφωνήσεις με τον Ακρίτα; Είχες και προτάσεις από την Β΄ κατηγορία.

«Πριν αποφασίσω να πάω στον Ακρίτα, είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες 2ης κατηγορία και άλλων κατηγοριών, αλλά αποφάσισα να πάω στον Ακρίτα επειδή ήθελα να μείνω στην Πάφο και επιπλέον ο Άγγελος (προπονητής Ακρίτα), μου εξήγησε τι ακριβώς ήθελε να κάνει στην ομάδα για τα επόμενα 2-3 χρόνια και έτσι ήταν εύκολο να υπογράψω στον Ακρίτα».

Για την φετινή ομάδα του Ακρίτα

«Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα και γνωρίζουμε ότι θα φτιάξουμε μια φανταστική χρονιά και θα επιστρέψουμε στην 2η κατηγορία. Σχετικά με τον προπονητή είναι ο μεγαλύτερος λόγος που ήρθα στον Ακρίτα. Πιστεύω ότι σε μερικά χρόνια θα είναι στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, απολαμβάνω τις προπονήσεις , τα παιχνίδια και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τους παίκτες».

Ήσουν για χρόνια ποδοσφαιριστής της Pafos fc. Φέτος παρακολουθείς την ομάδα;

«Παρακολούθησα το τελευταίο παιχνίδι και νομίζω ότι είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στην ‘Αχνα. Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη όλοι οι παίκτες είναι νέοι και το πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό αλλά πιστεύω ότι η Pafos fc  θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία».

Για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Ονήσιλο Σωτήρας

«Είναι ένα ντέρμπι και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα μας και σε όλους τους παίκτες μας. Σε 3 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι 100% για το παιχνίδι».