«Δεν μας ήθελε η μπάλα»

Ο Ακρίτας Χλώρακας εξήλθε ισόπαλος 1-1 με τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.

Ο Πόλυς Φιλίππου μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου, πίεσε, κέρδισε το πέναλτι και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του ώστε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο kerkida.net για το παιχνίδι με τον Διγενή, για τη νίκη του Ακρίτα επί του Ονήσιλου που δεν θα μετρήσει, αλλά και για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τα Λατσιά.

Για το παιχνίδι με τον Διγενή:
«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και αποδείχτηκε αυτό. Θέλαμε πολύ τη νίκη γιατί όπως είναι γνωστό χάσαμε το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στα χαρτιά, οπόταν θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες όταν η μπάλα δεν σε θέλει στο τέλος το πληρώνεις όπως έγινε και με εμάς και μετά τρέχαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με τον Ονήσιλο που χάθηκε στα χαρτιά..
«Δεν μπορούμε να γυρίζουμε πίσω γιατί στο τέλος μόνο κακό μας κάνει. Το αφήσαμε πίσω και τώρα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και με οποίο αντίπαλο και αν παίζουμε , κοιτάζουμε μόνο τη νίκη».

Για τη δική του εμφάνιση και το κερδισμένο πέναλτι:
«Εγώ προσωπικά όπως και οι συμπαίκτες μου δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό έκανα και εγώ. Όσο χρόνο μου δίνει ο προπονητής μου, θα δίνω όλες δυνάμεις για να βοηθώ την ομάδα μου. Είμαι στεναχωρημένος που δεν νικήσαμε το Σάββατο.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας. Εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη και τους τρεις βαθμους».