«Τώρα είναι η αρχή για εμάς»

Ο Ακρίτας Χλώρακας μεταβαίνει αύριο(14/10) στο Ακρωτήρι για να αντιμετωπίσει την ΑΠΕΑ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.

Ο Χαράλαμπος Μαυράκης μίλησε στο kerkida.net για το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του την προηγούμενη αγωνιστική, για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΠΕΑ και για την «επανεκκίνηση» που έκανε ο Ακρίτας στο περασμένο παιχνίδι.

Για τη νίκη επί της ΑΠΕΠ
«Θέλαμε πολύ τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και για αυτό μπήκαμε δυναμικά από την αρχή, το παλέψαμε και στο τέλος βγήκαμε νικητές. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε και αυτό μας έκανε περισσότερο δυνατούς, πεισμώσαμε και καταφέραμε αυτό που θέλαμε».

Ισοπαλία, ήττα, ήρθε και η πρώτη νίκη, αλλαγή προέδρου στην ομάδα, κάνατε την επανεκκίνηση σας την προηγούμενη αγωνιστική ; 
«Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μια σπουδαία νίκη στη Σωτήρα, κάτι πολύ καλό για την ομάδα μας όμως το χάσαμε στα χαρτιά κάτι που έριξε την ψυχολογία μας. Στη συνέχεια είχαμε μια ισοπαλία, φανήκαμε άτυχοι γιατί αυτό το παιχνίδι μας άξιζε. Μετά είχαμε μια ήττα στην οποία τα πράγματα ήταν δύσκολα για όλους. Δεν τα παρατήσαμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Τώρα είναι η αρχή για εμάς». 

Για το παιχνίδι με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
«Σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, πράγμα το οποίο έδειξε μέχρι τώρα. Εμείς θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε δυναμικά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα».