«Χάθηκαν κάποια παιχνίδια χωρίς οι άλλες ομάδες να είναι καλύτερες από εμάς»

Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ακρίτα Χλώρακας και την Πέγεια 2014.

Ο προπονητής του Ακρίτα Άγγελος Ευθυμίου μίλησε στο kerkida.net για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, για το παιχνίδι με την Πέγεια και καλεί τον κόσμο της ομάδας να τους στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ακρίτα

«Σίγουρα θα θέλαμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε 6 βαθμούς από την άνοδο, αλλά για να είμαι ξεκάθαρος εάν δεν χάναμε τους βαθμούς από τον Ονήσιλο στα χαρτιά θα ήμασταν στο -3 από την κορυφή. Άρα στο γήπεδο δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Σίγουρα χάσαμε κάποιους βαθμούς που άξιζε να τους πάρουμε αλλά έτσι το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος πως αυτοί οι βαθμοί θα καλυφθούν από άλλους αγώνες. Χάθηκαν κάποια παιχνίδια χωρίς οι άλλες ομάδες να είναι καλύτερες από εμάς, στα εκτός έδρας παιχνίδια κυρίως. Ίσως κάπου η ατυχία το ότι δεν σκοράραμε και ότι μας έλειπαν κάποιοι βασικοί παίκτες. Ας μην ξεχνάμε ότι τις 8 πρώτες αγωνιστικές ο Ακρίτας, αγωνίστηκε σε 3 εντός έδρας παιχνίδια και 5 εκτός έδρας».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην Πέγεια

«Το παιχνίδι με την Πέγεια προσωπικά το βλέπω σαν όλα τα άλλα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, με μια ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε κοντά στους στόχους μας».

Κάλεσμα στον κόσμο..

«Σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και οι παίκτες μας τα δίνουν όλα μέχρι το τέλος για αυτό θα ήταν καλό ο κόσμος του Ακρίτα να έρθει το Σάββατο στο γήπεδο και να βοηθήσει ώστε η ομάδα να πάρει το ζητούμενο».