"Μόνο Κύπριοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα"

Ο  Χαλκάνορας Ιδαλίου προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παρμάκκης έφτιαξε ένα δυνατό σύνολο, με αποκλειστικά Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος μιλάει στο kerkida.net για την προετοιμασία του Χαλκάνορα, για τους ποδοσφαιριστές του και τις εναπομείναντας μεταγραφές της ομάδας.

«Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Η ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από Κύπριους παίκτες. Ο μέρος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας είναι τα 23 χρόνια.Η ομάδα ενισχύθηκε από ποδοσφαιριστές που επέλεξα εγώ και τους είχα παρακολουθήσει στενά την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο για να ανταπεξέλθουμε στη Β΄κατηγορία».

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ
«Όχι, δεν έχει κλείσει το ρόστερ. Θα γίνουν ακόμα 2-3 προσθήκες. Πάντα αναφερόμαστε σε Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Για τα φιλικά προετοιμασίας
«Είναι νωρίς για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από τα φιλικά που έδωσε η ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από δυνατές προπονήσεις, είναι βαριά τα πόδια. Τώρα έχουμε ένα μικρό κενό και θα ξεκουραστούν. Με την επιστροφή στις προπονήσεις ξεκινάμε να δουλεύουμε σε θέματα τακτικής. Θα δώσουμε άλλα 4-5 φιλικά, αρχίζοντας από το Σάββατο όπου υποδεχόμαστε το ΘΟΙ Λακατάμιας».