Τιμήθηκαν οι πρωταθλητές (Φώτος)

Η φιέστα του Ονήσιλου όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και συνάμα την άνοδο στην Γ Κατηγορία πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 09/6 στην Σωτήρα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μέσα από την επίσημη σελίδα του η ομάδα της Σωτήρας αναφέρεται στην εκδήλωση και παρουσιάζει φωτορεπορτάζ...

"Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 09/6 στην Σωτήρα η φιέστα του Ονήσιλου όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και συνάμα την άνοδο στην Γ Κατηγορία.

Δυναμική ήταν η παρουσία του κόσμου και των οργανομένων συνόλων της Σωτήρας και έδωσαν την δύναμη στην ομάδα για να συνεχίσει τις μεγάλες επιτυχίες. Κατα την διάρκεια της βραδίας τιμήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και Διοικ. Συμβούλιο που συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Σημαντική στιγμή της βραδίας ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας και την περσινή φανέλα της ομάδας στην σύζυγο του Αλέξανδρου Κα'ί'κκη όπου διετέλεσε επί χρόνια Γυμνασίαρχος της ομάδας ο οποίος έφυγε απο την ζωή λόγω προβλημάτων υγείας. Παρουσιάστρια της βραδίας η γραμματέας του Διοικ. Συμβουλίου Τζοβάνα Πούρου η οποία ξεχώρισε με την εμφάνιση της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Σωτήρας όπου έδωσε τον παρόν του και στήριζει την ομάδα. Επικεφαλής του Δήμου ήταν ο Αντιδήμαρχος Σωτήρας Αντώνης Κουμή όπου και τίμησε τους ποδοσφαιριστές. Μέσο της ιστοσελίδας της ομάδας το Διοικ. Συμβούλιο ευχαριστεί τον κόσμο που έδωσε το παρόν του, καθώς και όσους εργαστήκαν για να πετύχει η βραδία".