«Ένα γήπεδο στολίδι, απομένουν 1-2 μεταγραφές»

Ο Ονήσιλος Σωτήρας φτιάχνει μια δυνατή ομάδα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Ο προπονητής του Ονήσιλου Πανίκος Κοσμά μίλησε στο kerkida.net για το φετινό ρόστερ της ομάδα τους, για τους στόχους τους αλλά και για το «στολίδι» της Σωτήρας που «κτίζεται» σιγά σιγά.

Για το φετινό ρόστερ του Ονήσιλου:
«Κρατήσαμε το 90% των ποδοσφαιριστών που ήταν και πέρσι στην ομάδα. Κάναμε 6-7 ποιοτικές προσθήκες, έμπειρους παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ενδεκάδα. Όσον αφορά κάποιες άλλες μεταγραφές, μας έχουμε απομείνει μία με δύο μεταγραφές για την επιθετική γραμμή».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας:
« Στόχος της ομάδας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε μόνο για τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε πάρει κάποιους έμπειρους παίκτες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Ήρθαν να μας βοηθήσουν για χάρη έμενα και του προέδρου, με τον οποίο και  εγώ έχω μια άψογη συνεργασία.»

Για την ανακατασκευή του γηπέδου της ομάδας
«Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο της Σωτήρας για την ανακατασκευή του γηπέδου μας. Το γήπεδο μας θα είναι το στολίδι της Σωτήρας. Θα φτιαχτούν νέες κερκίδες , γυμναστήριο για τους ποδοσφαιριστές και γενικά θα είναι ένα ολοκληρωμένο προπονητικό κέντρο».