«Να επιστρέψει ο Ονήσιλλος εκεί που του αξίζει»

Ο Ονήσιλλος Σωτήρας θέτει γερές βάσεις για την άνοδο του στη Β ‘ κατηγορία, αφού με το πέρας των πρώτων 14 αγωνιστικών, παραμένει αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Ο Τόμυς Χρυσοστόμου μίλησε στο kerkida.net για την εξαιρετική παρουσία του Ονήσιλου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, για τον στόχο της ανόδου και για τις ομάδες που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα. Σχολιάζει τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί του Διγενή Ακρίτα Μόρφου αλλά και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στα Λατσιά.

Για την άνετη νίκη του Ονήσιλλου επί του Διγενή
«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στο 1ο λεπτό. Πιέσαμε, βγήκαμε μπροστά και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου διπλασιάσαμε τα τέρματα μας. Αυτό μας βοήθησε πολύ. Έφυγε το άγχος, λύθηκαν τα πόδια μας και καταφέραμε να πάρουμε μια άνετη νίκη».

Για την πολύ καλή πορεία της ομάδας, το αήττητο σερί και τον στόχο της ανόδου
« Πράγματι η ομάδα έχει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία. Από την αρχή της σεζόν η διοίκηση και εμείς οι ποδοσφαιριστές θέσαμε ως στόχο την άνοδο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια. Η ομάδα βγάζει υγεία και στο γήπεδο και στα οικονομικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε όλοι μια οικογένεια.Ο Ονήσιλλος είναι παραδοσιακά μια ομάδα της Β’ κατηγορίας. Θέλουμε να επιστρέψει ο Ονήσιλλος εκεί που του αξίζει».

Για το «συστατικό» της εξαιρετικής παρουσίας του Ονήσιλλου στο πρωτάθλημα
«Είναι η ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα και η καλή δουλειά που γίνεται. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά τις μικρές κατηγορίες. Ακόμα και στην κακή μας μέρα βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε το παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και με τον σωστό τρόπο και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι μας».

Για το ποιες ομάδες ξεχώρισε και που θα διεκδικήσουν την άνοδο
«Η ΜΕΑΠ θεωρώ ότι είναι μια σταθερή ομάδα, επίσης ο Ακρίτας Χλώρακας έχει όλα τα φοντά για την άνοδο. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά παρουσιάζει μια αστάθεια, χάνει κάποιους βαθμούς που θα μπορούσε να κερδίσει. Επιπλέον ο Ύψωνας είναι μια καλή ομάδα και θα είναι εκεί μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό Λατσιών
«Πάμε για τη νίκη, χωρίς καμιά υποτίμηση. Είναι καλή ομάδα τα Λατσιά, εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».