Aπίστευτο! Δεν είναι ακόμα έτοιμο το Ολυμπιακό Χωριό!

Σε 12 ημέρες αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Βραζιλία οι διοργανωτές δεν έχουν έτοιμο ακόμα το Ολυμπιακό Χωριό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις 12 Αυγούστου αλλά οι διοργανωτές έχουν μείνει τρομερά πίσω στον προγραμματισμό καθώς το Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι έτοιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το τεράστιο αυτό συγκρότημα κατοικιών δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο και οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με τους εργάτες να δουλεύουν 24 ώρες για να προλάβουν τις αφίξεις των Ολυμπιακών αποστολών.

Σήμερα Κυριακή 24 Ιουλίου ανοίγει και επίσημα το Ολυμπιακό Χωριό με τους πρώτους αθλητές να έχουν φτάσει ήδη, αλλά όλα τα διαμερίσματα δεν είναι έτοιμα!

Οι διοργανωτές έχουν σκοπό να βάλουν τους πρώτους από τους 11.000 αθλητές και 7.000 συνοδούς σε άλλα διαμερίσματα από τα δικά τους εάν δεν είναι έτοιμα και μέχρι την έναρξη, όταν και όλα θα έχουν τελειώσει, θα μεταφερθούν στα κανονικά συγκροτήματα τους.

Για το σκοπό αυτό η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, θέλοντας να καθησυχάσει τους συμμετέχοντες αλλά και τον παγκόσμιο Τύπο, που είναι δεδομένο ότι θα επιτεθεί στους διοργανωτές...