“Ξεχωριστό το γκολ - Φίλαθλος κι όχι οπαδός”

Ο Θανάσης Λιασίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του ΘΟΪ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ένωση αφού με δικό του γκολ η ομάδα της Λακατάμιας έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Παραλίμνι.

Ο αμυντικός των “γαλαζοκιτρίνων” μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μεταξύ άλλων για το γκολ του αλλά και τον αυριανό αγώνα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, την ομάδα στην οποία μεγάλωσε.

Για το ματς στο Παραλίμνι…

“Βλέποντας τη συνολική αγώνα του αγώνα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε και τη νίκη αφού στην τελευταία φάση χάσαμε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ. Θα ήταν πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, όμως είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία”.

Για το γκολ του…

“Είναι το πρώτο μου στην Κατηγορία, και σίγουρα είναι ξεχωριστό από κάθε γκολ που έβαλα ως τώρα, αφού λόγω και της θέσης μου δεν σκοράρω συχνά. Είναι σημαντικό το χρονικό σημείο που μπήκε γιατί μας βοήθησε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες. Φυσικά δεν έχει και πολύ σημασία ποιος βάζει τα γκολ αλλά να παίρνει τη νίκη και το αποτέλεσμα η ομάδα”.

Για το ότι παίζει ως δεξί μπακ ενώ η φυσική του θέση είναι στόπερ…

"Αν και μου αρέσει η θέση του δεξίου μπακ προτιμώ να παίζω ως στόπερ. Σίγουρα όμως όπου κι αν κληθώ να παίξω δίνω το 100% των δυνάμεων μου για το καλό της ομάδας κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω".

Για τον απολογισμό μέχρι στιγμής…

“Είμαστε ευχαριστημένοι απλά πρέπει να το κυνηγάμε περισσότερο γιατί είναι κρίμα σε κάθε αγωνιστική να χάνουμε το τρίποντο στις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την απόδοση μας μέχρι στιγμής δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς”.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό…

“Εμείς πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και όπως δείξαμε μέχρι τώρα δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Δεν παίζει για μένα ρόλο ποιος είναι φαβορί αφού όλα θα αποδειχθούν αύριο στο γήπεδο”.

Για το πως το αντιμετωπίζει ο ίδιος, που ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό..

"Ήμουν από τα 6 μου στον Ολυμπιακό. Μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα και αν με ρωτούσατε μετά το ματς με το Παραλίμνι ίσως να απαντούσα κάπως διαφορετικά. Όμως επειδή έζησα αυτή την βδομάδα, και προετοιμάστηκα, θα το αντιμετωπίσω όπως αντιμετωπίζω κάθε ματς. Δεν νιώθω κάπως διαφορετικά. Πιστεύω πως πρέπει να είσαι φίλαθλος κι όχι οπαδός. Είναι η δουλειά μας κι αν θες να προχωρήσεις έτσι πρέπει να το αντιλαμβάνεσαι".