"Παίζουμε για την ομάδα και για την πόλη"

Η νίκη της Pafos fc απέναντι στον ΑΣΙΛ ήταν σημαντική για πολλούς λόγους. Καταρχάς πήρε ένα τρίποντο απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα και ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου ΑΛΚΗΣ και μείωσε τη διαφορά ανάμεσα τους, στους τέσσερις βαθμούς. 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού ήταν ο Χούγκο Μουτίνιο που σημείωσε το πρώτο γκολ της Πάφου και έδωσε την ασίστ στον Πατουλέα για το 0-2. Μιλάει στο www.kerkida.net για το σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο, για τη δική του εμφάνιση αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα με τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. 

Για το παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο AΣΙΛ παίζει πολύ σκληρά εναντίον των αντιπάλων του, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ ισχυρή ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα τέλειο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα από αυτό το παιχνίδι έχουμε κάποιους παίκτες που έχουν κάποια προβλήματα. Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια και όλα τα προβλήματα που έχουμε θα μας κάνουν δυνατούς, για να είμαστε στην πρώτη κατηγορία το συντομότερο δυνατό».

Για τη δική του πολύ καλή παρουσία: «Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου, είμαι χαρούμενος που είμαι ένα κομμάτι από αυτήν την ομάδα, από αυτήν την πόλη. Έχω μια καλή απόδοση και θα το κρατήσω αυτό για να πάμε στην πρώτη κατηγορία».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε δυνατοί. Κάθε παιχνίδι στο σπίτι μας ή και εκτός αγωνιζόμαστε όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για την πόλη και ελπίζω ότι κάποιος θα έρθει για να βοηθήσει την ομάδα, επειδή αγωνιζόμαστε και γι’ αυτούς. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα θα επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Όλη η πόλη αξίζει να έχει μια ομάδα στην πρώτη κατηγορία και αυτό θα γίνει».

Για το επόμενο παιχνίδι με το ΘΟΪ Λακατάμιας: «Παίζουμε εντός και στο σπίτι μας είμαστε πολύ ισχυροί. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη κατηγορία. Ξέρουμε ότι αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό. Θέλω να δω το Παφιακό γεμάτο με τους οπαδούς μας γιατί αγωνιζόμαστε γι΄ αυτούς, αυτοί θα κρατήσουν την ομάδα ζωντανή».