"Μας έδωσε άλλο αέρα ο Γιάννος"

Κόντρα στην Παρεκκλησιά, το ΘΟΪ Λακατάμιας πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη του νίκη, συνεχίζοντας την αναρρίχηση του στην βαθμολογία, φιγουράροντας στην 7η θέση.

Ο στόπερ της ομάδας, Θανάσης Λιασίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net.

Για τη νίκη με την Παρεκκλησιά

“Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Πιέσαμε τον αντίπαλο, σκοράραμε και κρατήσαμε πίσω το μηδέν. Πλέον ξεκινούν συνεχόμενα ντέρμπι για μας και θα κτυπήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε”.

Για τη βελτίωση στην ομάδα…

“Έπρεπε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και τα καταφέραμε γιατί νιώσαμε την πίεση. Μετά και τις μεταγραφές που κάναμε στην ομάδα και κάποια πράγματα που δουλέψαμε ξεχωριστά, είδαμε μεγάλη βελτίωση. Κάναμε τη διαφορά και στις μεταγραφές και στο σκοράρισμα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Τα τελευταία τρία παιχνίδια βάλαμε έξι γκολ”.

Για τη δική του απόδοση…

“Σε αυτή την κατηγορία όσο παίρνεις παιχνίδια τόσο καλύτερος γίνεσαι. Σκοπός είναι να βοηθώ την ομάδα μου. Το ότι είμαστε μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, μας βγάζει όλους ασπροπρόσωπους στην ομάδα, από τον επιθετικό μέχρι τον τερματοφύλακα και τον προπονητή. Αυτός είναι ο στόχος μας, να είμαστε μια ομάδα συμπαγής και να κτυπάμε όλους τους αντιπάλους”.

Για τον νέο προπονητή Γιάννο Δημοσθένους…

“Έχει χρόνια που είναι στην ομάδα και την ξέρει καλά. Γενικά μας έδωσε άλλο αέρα η έλευση του στην τεχνική ηγεσία. Έχει όρεξη να δουλέψει, και θέλει να δείξει έργο αφού είναι τα πρώτα βήματα του στην προπονητική. Προσωπικά με συμβουλεύει συχνά για τα αμυντικά μου καθήκοντα αφού έπαιζε κι αυτός στην ίδια θέση”.