“Όλοι μιλάνε για την Μπιλμπάο, όμως ακολουθεί παιχνίδι Κυπέλλου" (βίντεο)

Ο Βάτερμαν πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στην νίκη του ΑΠΟΕΛ με το εντυπωσιακό 7-0 κόντρα στην ΑΕΖ… Παρ’ όλα αυτά όταν χρειάστηκε, κράτησε απαραβίαστη την εστία του, πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ.

Για το παιχνίδι…

“Δεν ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Αυτό που το έκανε όμως εύκολο για μας ήταν πως ξεκινήσαμε καλά. Από τα πρώτα πέντε λεπτά το σκορ ήταν 2-0 και μετά το 4-0 έγινε ακόμα πιο άνετο. 'Ετσι κι εμείς φυσιολογικά, κάναμε μερικά εύκολα λάθη”.

Για τις αποκρούσεις του...

“Προσπαθούμε να κρατάμε το μηδέν σε κάθε παιχνίδι. Οι δύο αποκρούσεις που έκανα ήταν καλές όμως δεν ήταν τόσο σημαντικές για τη νίκη. Σίγουρα πάντως ως τερματοφύλακας θέλω να κρατάω το μηδέν και είμαι ευχαριστημένος που το καταφέραμε κερδίζοντας”.

Για τη διαφορά που αυξήθηκε στους τρεις από την ΑΕΚ…

“Είναι καλό που αυξήσαμε τη διαφορά, γιατί υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια για μας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να χαλαρώσουμε”.

Για την Νέα Σαλαμίνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο…

“Όλοι μιλάνε για την Μπιλμπάο, όμως ακολουθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου την Τετάρτη κι αυτό είναι πιο σημαντικό για μας αυτή τη στιγμή. Η Μπιλμπάο είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως και μεις είμαστε, και θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης”.

Για τις πολλές αλλαγές στην άμυνα, λόγω της αποχώρησης του Καρλάο και των τραυματισμών…

“Αυτό είναι το ποδόσφαιρο αφού οι παίκτες μπορεί να τραυματιστούν ή μπορεί να φύγουν από την ομάδα… Εμείς όμως έχουμε ένα πολύ καλό ροστερ από το οποίο δεν παίζουν μόνο οι βασικοί. Είναι και άλλοι παίκτες που αξίζουν να παίζουν. Οι νεαροί που άρχισαν να παίζουν, βλέπω πως κάνουν πολύ καλή δουλειά κι είναι καλό που παίρνουν εμπειρίες. Δεν πιστεύω πως χάσαμε… Σίγουρα ο Καρλάο είναι πολύ καλός παίκτης, το ίδιο και ο Μιλάνοφ που είναι τραυματίας, όμως όπως βλέπετε τόσο ο Νικ όσο και ο Κύπρος σήμερα τα πήγαν περίφημα”.

Για την πορεία του μέχρι τώρα στη σεζόν…

“Δεν έχω κάτι για να παραπονεθώ αυτή τη σεζόν… Είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, και την ομάδα”