"Δίκαιο το σκορ, δεν είναι εύκολο να περάσεις από εδώ" (βίντεο)

Ο Βίνσεντ Λαμπάν, μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας kerkida.net, μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, που βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1…

Αρχικά ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ ανέφερε…

“Το συναίσθημα που μας μένει είναι λίγη απογοήτευση, γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ, ήμασταν καλά οργανωμένοι, όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση από ένα λάθος μας. Η διάθεση όμως που είχαμε ήταν θετική, παλέψαμε σαν ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία να σκοτώσουμε το ματς όμως δεν το κάναμε. Αν κρατήσουμε όμως αυτή τη νοοτροπία και το μαχητικό πνεύμα είμαι σίγουρος πως οι καλές μέρες έρχονται”.

Για το λάθος στο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ…

“Ήμασταν ανοργάνωτοι γιατί τραυματίστηκε ο παίκτης μας, έγιναν αλλαγές στις θέσεις και δεν διώξαμε όπως έπρεπε την μπάλα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δυστυχώς”.

Για το αν ήταν δίκαιο το σκορ…

“Είναι δίκαιο. Δεν είναι εύκολο να περάσεις από εδώ. Αν σκοράραμε το δεύτερο γκολ το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό. Κρατάμε τα θετικά. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου”.

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ σε σχέση με τα προηγούμενα δύο ματς…

“Αν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια είχαμε την ίδια νοοτροπία είμαι σίγουρος πως θα κερδίζαμε. Φυσικά ήμασταν και άτυχοι αφού για παράδειγμα χάσαμε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Όμως αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό”.

Για τον κόσμο...

“Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος που ήρθε εδώ είναι περήφανος για μας. Τα δώσαμε όλα και παίξαμε για αυτούς που ακολουθούν την ομάδα. Βρισκόμαστε όλοι σε καλό δρόμο”.