"Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς"

Η Pafos FC αν και καρδιοχτύπησε τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Εθνικό Άσσιας. Πλέον προετοιμάζεται για το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην πρωτοπόρο Αλκή. Άπαντες στις τάξεις της Πάφου αναγνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και πως μια ενδεχόμενη νίκη θα αναπτερώσει τις ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παντελής Πίτσιλλος μιλάει στο www.kerkida.net για το επερχόμενο παιχνίδι και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να ταξιδέψουν στην Λάρνακα για να είναι στο πλευρό τους. 

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας: «Στο 1ο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Το 2ο ημίχρονο όμως κάπου χαλαρώσαμε και δώσαμε αρκετό χώρο στον αντίπαλο και εκεί που πιστεύαμε ότι θα παίρναμε εύκολα τη νίκη βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να χάναμε. Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε για μας και βλέπουμε το επόμενο με την Αλκή».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Πιστεύω είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι τώρα το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε έτσι ώστε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι για την 1η θέση και το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος όμως θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο να έρθει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο της Πάφου που είναι στο πλευρό τους: «Καταρχάς θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που ήρθαν την Κυριακή στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την ομάδα και ιδιαίτερα όταν ήρθε η ισοφάριση μας ώθησαν για να πάρουμε τη νίκη. Για το παιχνίδι του Σαββάτου θα ήταν πολύ ευχάριστο και σημαντικό να βρεθούν και πάλι δίπλα μας. Πιστεύω αξίζει να κάνουν το ταξίδι στη Λάρνακα γιατί σε αυτό το παιχνίδι εκτός του ότι χρειαζόμαστε τη στήριξη τους, θα αγωνιστούν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για το φίλαθλο κόσμο».