"Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Η Pafos fc υποδέχεται αύριο 19/2 στο Παφιακό στάδιο τον Ακρίτα Χλώρακας σε ένα τοπικό ντέρμπι μεγάλης σημασίας και για τις δυο ομάδες.

Η ομάδα της Πάφου λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος θα επιδιώξει την κατάκτηση των τριών βαθμών για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο στην Α ´ κατηγορία.

Από την άλλη ο Ακρίτας με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να παραμονεύει θέλει να φύγει  με κάποιο βαθμολογικό κέρδος από το Παφιακό για να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία .

Ο Δημήτρης Ιωάννου μιλάει στο kerkida.net για τον αυριανό αγώνα , για την απουσία του από τον πάγκο της ομάδας,καλώντας τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους.

Για το παιχνίδι με τον Άκριτα 

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ,βρισκόμαστε έξι στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν σηκώνει περιθώρια λάθους που θα οδηγήσουν την ομάδα σε περιπέτειες. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και αυτά τα παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες. Ας μην ξεχνάμε τι έγινε στον πρώτο γύρο ,όπου είχαμε απώλειες απέναντι στον Ακρίτα. Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Και ο Ακρίτας μετά και τη νέα ήττα που δέχτηκε θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες".

Για το ότι δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας 

"Είτε είμαι είτε δεν είναι στον πάγκο της ομάδας είναι σχεδόν το ίδιο . Οι παίκτες είναι αυτοί που είναι στο γήπεδο. Και με τον Εθνικό Άσσιας ήμουν στο γήπεδο, νικούσαμε 2-0 και έγινε και 2-2. Το καθοριστικό ρόλο τον παίζουν οι παίκτες . Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο .Αν παρουσιαστούμε σοβαροί αύριο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα νικήσουμε ".

Ποιες απουσίες έχει η ομάδα ;

" Έχουμε τέσσερις απουσίες . Θα μείνουν εκτός οι Πικραμένος ,Νικολάου και Χαράλαμπους λόγω τραυματισμών και ο Παστελλής που είναι τιμωρημένος "

Κάλεσμα προς τον κόσμο 

"Η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική. Τους θέλουμε δίπλα μας ,να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη. Το ρόστερ μας ήταν μικρό και έχει έρθει και η κούραση τώρα όποτε η στήριξη του κόσμου είναι πολύτιμη. Είναι υποχρέωση όλων να έρθουν κοντά σε αυτή την ομάδα και να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία".