«Πλεονέκτημα για άνοδο, θέλει συγκέντρωση»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, μια θέση που οδηγεί στην πολυπόθητη άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ο βοηθός προπονητής της ομάδας, Μάριος Ηλία μιλάει στο www.kerkida.net για την φετινή προσπάθεια, για το αυριανό ντέρμπι με την Αλκή αλλά και για το θεσμό του κυπέλλου.

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού για άνοδο: «Έχουν απομείνει πέντε παιχνίδια. Αυτή τη δεδομένη στιγμή έχουμε κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με την Αγία Νάπα, το Παραλίμνι και τον Οθέλλο, όμως για να καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή για να μαζέψουμε όσους βαθμούς χρειάζονται για να πετύχουμε την άνοδο».

Για το αυριανό ντέρμπι με την Αλκή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε κάποιο όφελος από αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε περισσότερο τους βαθμούς. Στόχος είναι η συγκομιδή βαθμού γιατί όχι και βαθμών, ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

Μέσα στους στόχους του κυπέλλου ο Ολυμπιακός: «Πρώτος μας στόχος είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία. Είμαστε και μέσα στο θεσμό του κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα χρησιμοποιήσαμε πολλούς νεαρούς παίκτες, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είχαν λίγα αγωνιστικά λεπτά και μας απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν στην ομάδα. Το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτό το θέμα πρόκριση. Προέχουν τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος και μετά θα δούμε το κύπελλο, όπου σίγουρα θα παλέψουμε γιατί όχι και για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τους φιλάθλους της ομάδας που είναι πιστοί συμπαραστάτες τους: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο. Να είναι κοντά μας και στα εναπομείναντα παιχνίδια και να είναι σίγουροι ότι εμείς θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε την άνοδο του Ολυμπιακού στην Α΄ κατηγορία και να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη επιτυχία».