«ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και Ανόρθωση τα φαβορί»

Ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς θα αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά αφού πήρε ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου από την κατηγορία ΣΤΟΚ. 

O προπονητής της ομάδας Στέλιος Σοφοκλέους μιλάει στο kerkida.net για την επιτυχημένη χρονιά της ομάδας του και φυσικά σχολιάζει τα ντέρμπι της αγωνιστικής που έρχεται. 

Για την άνοδο του Φοίνικα στη Γ’ κατηγορία

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Ξεκινήσαμε δύσκολα τη αρχή, είχαμε ένα σερί από ήττες αλλά στη συνέχεια κάναμε μια πορεία πρωταθλητισμού και υλοποιήσαμε στο τέλος τους στόχους μας. Είχαμε κάποια προβλήματα όπως έχουν όλες οι ομάδες αλλά τα καταφέραμε. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν το μικρό ρόστερ που είχαμε. Είχα καλούς και ποιοτικούς παίκτες αλλά ήταν λίγοι. Σε κάθε παιχνίδι κάναμε μία με δύο το πολύ αλλαγές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου και στο συμβούλιο που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρά το κακό ξεκίνημα που είχαμε. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και τους ευχαριστώ πολύ».

Για τα ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος 

ΑΕΚ -ΑΠΟΕΛ
«Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα ενώ η ΑΕΚ δεν έχει μια σταθερότητα. Για την ομάδα της Λάρνακας είναι η τελευταία της ευκαιρία για να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους. Φαβορί για μένα είναι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ».

Ομόνοια – Απόλλωνας 
«Παρά του ότι ο Απόλλωνας παίζει εκτός έδρας είναι το φαβορί για τη νίκη. Έχει ένα πολύ καλό σύνολο σαν ομάδα. Από την άλλη η Ομόνοια είναι απρόβλεπτη και το έχει όλη τη χρονιά αυτό. Έχει ένα αήττητο σερί παιχνιδιών η ομάδα του Σωφρόνη και μπορεί να το κρατήσει».

Ανόρθωση – ΑΕΛ
«Πιστεύω η Ανόρθωση εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Έχει μια πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία παιχνίδια είναι πιο σταθερή, άσχετα που δεν πήρε τα αποτελέσματα που τις άξιζαν. Από την άλλη η ΑΕΛ προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Το φαβορί είναι η Ανόρθωση».