"Οι άνθρωποι εδώ είναι ζεστοί και ανοιχτόμυαλοι" (βίντεο)

Το ΑΠΟΕΛ χωρίς να εντυπωσιάζει κατάφερε να κερδίσει με 0-2 τη Δόξα στο Μακάρειο και να βρίσκεται πλέον με το… ενάμιση πόδι στον Τελικό του Κυπέλλου.

Ο Λορέντζο Εμπεσίλιο παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στα ΜΜΕ, μιλώντας μεταξύ άλλων για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση, για τις προσδοκίες του κόσμου και για το πως νιώθει στη χώρα μας…

Για το πως είδε το ματς…

"Ξεκινήσαμε πολύ αργά ενώ αυτοί καλύτερα από μας και έπρεπε να βρούμε ρυθμό. Ευτυχώς σκοράραμε ένα γκολ και έτσι αρχίσαμε το δεύτερο ημίχρονο με αυτοπεποίθηση". 

Για την επάνοδο του…

"Είχα κάποια προβλήματα τραυματισμού όμως νιώθω καλύτερα και νιώθω πιο δυνατός κάθε μέρα και ανυπομονώ για την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ".

Αν νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο…

"Ναι σίγουρα πριν δεν έπαιζα για δύο μήνες και ερχόμενος πίσω έπρεπε να βρω τον ρυθμό μου. Νιώθω πως φτάνω όλο και πιο κοντα στο σωστό σημείο. Πρέπει να συγκεντρωθείς και να βρεις την αυτοπεποίθηση μέσα σου. Οι συμπαίκτες μου είναι εδώ για να με βοηθήσουν, όπως κάνω και εγώ για αυτούς".

Για τις προσδοκίες του κόσμου από αυτόν

"Είναι δικαίωμα τους να περιμένουν πολλά από μένα και εναπόκειται σε μένα να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω στο ΑΠΟΕΛ και πως πήραν τη σωστή απόφαση".

Για το πως νιώθει στη Λευκωσία...

"Νιώθω καλά, οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ “ζεστοί” και ανοιχτόμυαλοι, μπορείς να έχεις ωραίες συζητήσεις μαζί τους. Όταν με βλέπουν μου λένε “Hey Εμπεσίλιο!”. Αυτό μου αρέσει. Δεν ήταν έτσι πριν... Είναι ωραία να είσαι εδώ, να έχεις το δικό σου σπίτι και οι άνθρωποι να είναι φιλόξενοι".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα…

"Είχαμε κάποιες δυσκολίες όμως αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ακόμα πρώτοι και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί".