ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - "Γίνονται μάχες στην Β΄Κατηγορία..."

Το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας για την σεζόν 2017-2018 είναι προ των πυλών και το ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ θα είναι πιστό στο ραντεβού του όντας δίπλα στις ομάδες μας.

Ο Χαλκάνορας είναι μία από τις ομάδες που έκαναν το μεγάλο βήμα καταφέρνοντας να κερδίσουν την άνοδο από την Γ΄στην Β΄κατηγορία. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Γιώργο Λοϊζίδη ο οποίος πήρε συμφώνησε με την ομάδα. Μίλώντας στον Αντρέα Ψάλτη αναφέρθηκε στους ομαδικούς αλλά και τους προσωπικούς του στόχους. 

Έκανε επίσης λόγο για την εμπειρία του στην Γερμανία ενώ ευχαρίστησε το ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ για την στήριξη του στις ομάδες του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. 

Διαβάστε όλα όσα μας είπε ο Κύπριος χαφ:

- Γιώργο, νέο ξεκίνημα για σ΄ένα… Θέλω να μου πεις λίγα λόγια για την συμφωνία σου με τον Χαλκάνορα. Πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει η νέα σου ομάδα σε προσωπικό επίπεδο; 

"Νέο ξεκίνημα και συνάμα νέα πρόκληση για μένα. Ο Χαλκάνορας είναι μια παραδοσιακή ομάδα β΄κατηγορίας που στο παρελθόν είχε παραστάσεις και στην πρώτη. Αυτό από μόνο του δείχνει το μέγεθος του σωματείου το οποίο συνάδει και με τις δικές μου προσωπικές φιλοδοξίες".

- Ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος;

"Ο στόχος της ομάδας φέτος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία σ΄ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Να καθιερώσουμε τον Χαλκάνορα εκεί που αξίζει να βρίσκεται"

- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι φέτος με την ομάδα του Χαλκάνορα;

"Οι προσωπικοί που στόχοι είναι αρχικά να κάνω μια σκληρή και σωστή δουλειά. Με αφοσίωση να μπορέσω να καθιερωθώ στην ομάδα, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να καταφέρω να διακριθώ"

- Πες μας λίγα λόγια για το πρόσφατο ταξίδι σου στην Γερμανία. Δοκιμαστήκες στην KSV Baunatal σωστα;

"Έτσι είναι ακριβώς. Ήταν μια σημαντική εμπειρία για μένα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστώ σε ψηλό ποδοσφαιρικά επίπεδο όπως αυτό της Γερμανίας. Το παράθυρο παραμένει ακόμα ανοικτό και στόχος μου είναι μέσω της παρουσίας μου στον Χαλκάνορα να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει στοχεύοντας όσο πιο ψηλά γίνεται"

- Φέτος θα προβάλλονται από το συνδρομητικό κανάλι της Cytavision κάποιοι αγώνες της Β΄Κατηγορίας. Πιστεύεις ότι αυτό είναι βοηθητικό;

"Σίγουρα είναι πολύ βοηθητικό και προσθέτει έξτρα κίνητρο για όλους μας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό, πιστεύω είναι καιρός να δώσουμε προβολή στους αγώνες της Β΄Κατηγορίας όπου πολλοί παίκτες και σωματεία δίνουν μάχη για διακρίσεις. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ και το ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ για την προβολή των αγώνων της Β΄Κατηγορίας. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό για μας"

- Πόσο εύκολο είναι πιστεύεις για έναν παίκτη που αγωνίζεται στην Β΄Κατηγορία, να κάνει το βήμα και να αγωνιστεί στην πρώτη;

"Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλα όμως είναι εφικτά μέσα από την σκληρή δουλειά την επιμονή και την υπομονή. Άρα αυτό εναπόκειται στον καθένα μας"

**Με τη συμμετοχή 14 ομάδων θα διεξαχθεί και το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018.
 
Η δράση του Πρωταθλήματος θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 21 - 22 Απριλίου 2018. Το φινάλε του πρώτου γύρου είναι προγραμματισμένο για τις 6 – 7 Ιανουαρίου 2017.

**Ο Χαλκάνορας θα έχει ως έδρα για φέτος το στάδιο “Δημήτρης Χαμάτσος”