"Έγινε σωστή δουλειά, ώρα να το βγάλουμε στο γήπεδο"

Η ποδοσφαιρική χρονιά αρχίζει και για την Pafos fc, που το Σάββατο (26/8) δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. (Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Λεμεσού).

Ο Ραφαήλ Γιαγκουδάκης μίλησε στο www.kerkida.net για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, για τον παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και για τον κόσμο που θα βρεθεί δίπλα τους στο Δασάκι για να στηρίξει την προσπάθεια τους.

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία της ομάδας ήταν πολύ καλή. Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε μια καινούργια ομάδα και σε μικρό χρονικό διάστημα έπρεπε να δέσουμε μεταξύ μας, έτσι έπρεπε να δουλέψουμε πιο εντατικά. Πιστεύω έγινε σωστή δουλειά και ήρθε η ώρα να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας: «Το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι σημαντικό καθώς είναι το πρώτο της φετινής σεζόν. Στόχος μας αλλά και γενικά η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι πως πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε».

Για το γεγονός ότι η Pafos fc είναι μια καινούργια ομάδα, ενώ ο Εθνικός είναι η ίδια ομάδα με πέρσι: «Σίγουρα το να αγωνίζεσαι με παίκτες αρκετό χρονικό διάστημα μαζί παίζει σημαντικό ρόλο, όμως εμείς δουλεύουμε σκληρά στη προετοιμασία και στη νέα φιλοσοφία της ομάδας, ώστε να καλύψουμε όσο μπορούμε το θέμα της ομοιογένειας και θα το δείξουμε αυτό στο γήπεδο».

Ετοιμάζουν λεωφορείο οι Παφίτες για το Δασάκι. Δύο λόγια για τον κόσμο της ομάδας σας... «Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα μας στηρίξει στο Δασάκι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την στήριξη και την βοήθεια του κόσμου. Τώρα είναι η ώρα να τους ευχαριστήσουμε μέσω των αποτελεσμάτων μας, ώστε στο μέλλον να δίνουν πιο δυνατό το παρόν τους στο γήπεδο».