Καθάρισε από το ''πρώτο'' (φώτος)

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο η ΕΝ Παραλιμνίου  επικράτησε της  ΕΝ Παρεκκλησιάς 4-2 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος β’ κατηγορίας.  Με την 7η τους φετινή νίκη οι «βυσσινί» ανέβηκαν στους 23 βαθμούς και έστω προσωρινά ανέβηκαν στη δεύτερη θέση. 

Μόλις στο 5 μετά από σέντρα του Τροϊτέιρο, ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0 για τους γηπεδούχους. 

Μετά το γκολ, ο ρυθμός ήταν κακός. Η Παρεκκλησιά προσπάθησε να επιτεθεί, είχε κάποιες στημένες μπάλες οι οποίες πέρασαν ανεκμεταλλευτες. Αντίθετα η ΕΝΠ έχοντας υπέρ της το προβάδισμα προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι και να χτυπήσει με κάποια αντεπίθεση.

Στο 32'  έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Μετά από  κάθετη πάσα του Κωνσταντίνου, ο Ιωσηφίδης έκανε το κοντρόλ και βγήκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο καθυστέρησε και η ευκαιρία χάθηκε.

Στο 37' δεύτερο γκολ για την ΕΝΠ. Ο Κοντζοκνεάν έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ιωσηφίδης κοντρόλαρε και γύρισε κάνοντας το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 41' μετά από στημένη φάση, ο προωθημένος Μούσιης από κοντά... έγραψε το 3-0.

Aπόλυτη κυριαρχία για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Κοσμά να έχει δύο καλά σουτ τα οποία δεν βρήκαν στόχο.

Τυπικής διαδικασίας τα υπόλοιπα λεπτά. Η ΕΝΠ είχε τον πλήρη έλεγχο αλλά χωρίς να πιέζει για περισσότερα γκολ, με το μυαλό να είναι ήδη στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Πάφο εκτός.

3-1 μείωσε η Παρεκκλησιά… Μετά από σέντρα από αριστερά και ωραία κεφαλιά του Πιτσιλλίδη. Ακολούθως μείωσε σε 3-2 με ατομική προσπάθεια του Ερωτοκρίτου. Έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ατάντα και κατέληξε στα δίκτυα.

Άμεση απάντηση για την ΕΝΠ και 4-2 με τον Γιωρκατζιη που πέρασε νωρίτερα αν αλλαγή. Με ωραίο φαλτσαριστο πλασέ από αριστερά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλας Νικολάου, με βοηθούς το Γιώργο Κοζάκο και Δημήτρη Προκοπίου.