Σημαντικό τρίποντο η Παρεκκλησιά (φώτος)

Σημαντική νίκη για την Παρεκκλησιά το απόγευμα του Σαββάτου αφού κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό και έφτασε στους 10 βαθμούς.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ξεκινά καλύτερα και στο 9' να έχει καλή στιγμή με κεφαλιά του Τόρες που πήγε ψηλά. Σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν ωστόσο οι μεγάλες φάσεις έλειψαν, ενώ οι δυο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις. Η Παρεκκλησιά είχε στο 43' ένα κοντινό σουτ του Μαλεκκίδη που πήγε έξω.

Στο δεύτερο μέρος όλο το... ζουμί. Στο 63' ο Πιτσιλλίδης μετά από κόρνερ, με κοντινό "ψαλιδάκι" έκανε το 1-0. Ακολούθησε απευθείας κόκκινη στον Χριστοφίδη στο 66', για φάουλ και έτσι το ματς πήγε στα μέτρα των γηπεδούχων οι οποίοι στο 75' έκαναν το 2-0 πάλι με τον Πιτσιλλίδη. Ο Ολυμπιακός απλά μείωσε με πέναλτι του Σαμάρα στο 87'.

Στο 63' ο Πιτσιλλίδης μετά από κόρνερ, με κοντινό "ψαλιδάκι" έκανε το 1-0. Ακολούθησε απευθείας κόκκινη στον Χριστοφίδη στο 66', για φάουλ.

Παρεκκλησιά: Ηρακλέους, Ερωτοκρίτου, Κριούκοφ, Μαχράτζε, Μαλεκκίδης, Νιόκκας, Ζάρλας, Νικολάου, Σύκας, Χριστοφή, Πιτσιλλίδης

Ολυμπιακός: Χίντι, Παπαστεριανός, Μάρτινς, Χριστοφίδης, Πολυκάρπου, Ριμπέιρο, Ασσιώτης, Τόρες, Σεραφείμ, Γερολέμου, Πεχλιβάνης