Ο Παναγίδης την ανάγκασε στην πρώτη ήττα! (φώτος)

Η Αγία Νάπα σταμάτησε το αήττητο για 15 σερί παιχνίδια της Αλκής στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας. 

Η ακριτική ομάδα επικράτησε της «αθάνατης» με 2-1 χάρη σε δυο γκολ (26', 67') που πέτυχε ο Παναγίδης. Στις καθυστερήσεις ο Παπαθανασίου μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. 

Στους 29 βαθμούς έφτασαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 41 έχοντας με διαφορά την πρωτιά στη κατάταξη. 

Καλή αρχή...
Η Αλκή μπήκε δυνατά και στο 3’ απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Παπαθανασίου στο οποίο μάζεψε ο Λοΐζου. Στο 6’ ήρθε η απάντηση στις ευκαιρίες με τον Παναγίδη να φτάνει σε θέση βολής αλλά το δεξί πλασέ του ήταν εντελώς άστοχο.

Μεγάλη ευκαιρία για την Αλκή. Στο 16' ο Χαρή ανέβηκε από αριστερά και έκανε την σέντρα στο σημείο του πέναλτι, εκεί όπου ο Παπαθανασίου έκανε το αριστερό βολέ στην κίνηση σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λοΐζου.

1-0 με Παναγίδη στο 26’…
Γκολ για την Αγία Νάπα στο 26'. Ο Νικολάου προσπάθησε να γυρίσει στον Στρατηλάτη αλλά έκανε το λάθος, ο Παναγίδης εκμεταλλεύτηκε και από το σημείο που νωρίτερα αστόχησε, αυτή την φορά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Απίστευτη ευκαιρία για την Αλκή στο 32' 
Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Γεωργίου δεν έδιωξε σωστά, ο Γουίλι επωφελήθηκε και έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Από κει και πέρα, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι άλλο αξιόλογο, με την Αλκή να πιέζει για ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα.

Παναγίδης και… 2-0
Χωρίς φάση στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, με το παιχνίδι να κυριεύεται από νευρικότητα και πολλά δυνατά μαρκαρίσματα.

Χτύπα ξανά ο Παναγίδης και 2-0 για την Αγία Νάπα! Ο Κύπριος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με αριστερό πλασέ... έγραψε σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Δοκάρι για Αγία Νάπα...
Κοντά και σε τρίτο γκολ η Αγία Νάπα, με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Mείωση στο 92’ σε 2-1 με πέναλτι Παπαθανασίου
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήρε το δρόμο του η Αλκή κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γουίλι απ τον Λοΐζου. Ο Παπαθανασίου εκτελεί εύστοχα και μειώνει σε 2-1.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Λοίζου, Μπαρμπούδης, Τζιωρτζής, Κωνσταντίνου, Σάσι, Παναγίδης, Νικολάου, Γεωργίου, Θεοδώρου, Χριστοφόρου, Μαρκόφσκι

ΑΛΚΗ: Στρατηλάτης, Πάρπας, Φραγκέσκου, Σουάρες, Γουίλι, Χαρή, Παπαθανασίου, Νικολάου, Λέτσεστερ,  Ντουβεντρού, Τριμπό

ΚΟΚΚΙΝΗ: 70' Λέτσεστερ (δεύτερη κίτρινη)

*Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρίστος Χρίστου, με βοηθούς τους Τηλέμαχο Τηλεμάχου και Αντώνη Ζαρτήλα. 

*Ο προπονητής της Αλκής Σάββας Δαμιανού λόγω τιμωρίας παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα.  

*Στο παιχνίδι του α’ γύρου οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2.