Σαν... σίφουνας πέρασε και το ''Τάσος Μάρκου'' (φώτος)

Απλά ασταμάτητη η Αλκή… Στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος β’ κατηγορίας επικράτησε 0-2 της ΕΝΠ και… πλέον πρέπει να νιώθει μέλος της κατηγορίας των μεγάλων αφού έχει δημιουργήσει μια μη αναστρέψιμη βαθμολογική διαφορά. 

Με την 18η φετινή της νίκη η αθάνατη σκαρφάλωσε στους 56 βαθμούς, ενώ αντίθετα οι βυσσινί έμειναν στους 36 έχοντας και δύσκολο έργο σε ό,τι αφορά την κατάκτηση μιας προνομιούχας θέσης ανόδου.

Tα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Γουίλι με πλασέ στο 55’ και Τριμπό με πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα. 

Η LIVE κάλυψη του αγώνα... 

-Κλασική ευκαιρία για την ΕΝΠ στο 4',μετα από εκτέλεση φάουλ του Πράκερ, ο Τσίτας έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή αλλά αμυντικός της Άλκης έδιωξε πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.

-Καλή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο στο 16', η μπάλα λίγο έξω.

-Πρώτη φάση για την Αλκή στο 29' με την Παπαθανασίου να νικά στον αέρα τον Ατάντα αλλά ο Πέτρου μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του. 

-Νέα απειλή για την ΕΝΠ στο 31'. Π Μέρτακκας ανέβηκε από δεξιά και έκανε την σέντρα, ο Τσίτας έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

-Καλύτερη η Αλκή στα τελευταία λεπτά, έχασε κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με πλασέ του Ντουβέντρου που έδιωξε δύσκολα ο Πέτρου.

0-1 στο 55' και η Αλκή ανοίγει το σκορ... Κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Γουίλι έφυγε μόνος απέναντι στον Πέτρου, τον πέρασε και σε κενή εστία πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 υπέρ της Αλκής!

0-2 στο 65’ η Αλκή...  Πέναλτι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι σε χέρι του Ατάντα.  Ο Τριμπό εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 0-2. 

Νέα απίστευτη ευκαιρία για την ΕΝΠ. Σε κενή εστία Τσίτας και Μπρούνο δεν είναι μπόρεσαν να σκοράρουν!

Μετά το δεύτερο γκολ ακολούθησε μια εύκολη διαχείριση από πλευράς της Αλκής αφού η ΕΝΠ σε 1-2 φάσεις που βρήκε δεν μπόρεσε να μειώσει για να μπει στο παιχνίδι.  

ΕΝΠ: Πέτρου,  Μέρτακκας, Μούσιης, Ατάντα, Φίλγκειτ, Κοσμά, Πράκερ,  Κουμής, Μπρούνο, Ιωσηφίδης, Τσίτας

ΑΛΚΗ: Στρατηλάτης, Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Σοάρες, Γουίλι, Χαρή, Παπαθανασίου, Νικολάου, Λέτζεστερ, Ντουβεντρού, Τριμπό. 

*Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αντρέας Κωνσταντίνου, με βοηθούς τους Μάριο Δημητριάδη και Δημήτρη Χριστοφόρου. 

*Ντεμπούτο στον πάγκο των βυσσινί πραγματοποιεί ο Γιώργος Κοσμά.