Ματσάρα και βαθμός ανόδου στο 94΄! (φώτος)

Παράταση παίρνουν τα τελικά πανηγύρια ανόδου για τον Ολυμπιακό μετά το τελικό 3-3 κόντρα στην ΕΝΑΔ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας. 

Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στην Πόλη με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από τρία γκολ και να μοιράζονται τους βαθμούς. Η ΕΝΑΔ προηγήθηκε στο σκορ όμως ο Ολυμπιακός με δύο τέρματα του Σωτηρίου γύρισε το παιχνίδι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ακολούθως οι γηπεδούχοι με ανατροπή στην ανατροπή έκαναν το 3-2 για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 για τον Ολυμπιακό, ο Τόρες στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 48 βαθμούς και θέλει ένα βαθμό στα επόμενα δύο ματς για να επιστρέψει και μαθηματικά στην μεγάλη κατηγορία.

Η εξέλιξη του αγώνα όπως σας την μετέφερε το www.kerkida.net. 

25΄ ΓΚΟΛ για την ΕΝΑΔ με τον Ριάντζελο να κάνει το 1-0

33΄ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό με τον Σωτηρίου ο οποίος με κεφαλιά ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 1-1

45΄ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό που γυρίζει το παιχνίδι με τον Σωτηρίου και πάλι

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

55΄ Διπλό δοκάρι για την ΕΝΑΔ. Θεοδώρου και και Ριάντζελο  δεν κατάφεραν με δύο σουτ να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.

58΄ ΓΚΟΛ 2-2 η ΕΝΑΔ με πέναλτι του Σέρτζιο

Το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Σέρτζιο με τον Χίντι να αποκρούει. Ο διαιτητής έδειξε επανάληψη. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε εκ νέου στέλλοντας την μπάλα στα δίκτυα για το 2-2.

65΄ ΓΚΟΛ για την ΕΝΑΔ που κάνει το 3-2 με τον Μαντζίρη

90+4΄ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό με τον Τόρες έπειτα από σέντρα του Σαμάρα, ο επιθετικός της ομάδας της Λευκωσίας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά για το 3-3.

Τέλος στο ματς