Γραμματικόπουλος: Ποιότητα και προσωπικότητα στον ΠΟΞ (βίντεο)

Ο 28χρονος στράικερ Γιώργος Γραμματικόπουλος ανακοινώθηκε το Σάββατο (24/6) από την ομάδα του Π.Ο Ξυλοτύμβου, που ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στη B΄Κατηγορία.

Επιθετικός με αίσθηση του γκολ, προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου, δυνατό κορμί (1,79 ύψος), με έφεση στα στημένα και στην ταχύτητα με την μπάλα, θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα του Κώστα Λοΐζου.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός έδωσε τα διαπιστευτήρια για την ποιότητά του σε πολλές ομάδες ενώ έχει αποκομίσει πλούσιες και σημαντικές εμπειρίες από τα Κυπριακά γήπεδα.

Το γεγονός πως γνωρίζει καλά τη Β΄Κατηγορία της Κύπρου θα βοηθήσει σημαντικά τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα στην προσαρμογή που χρειάζεται στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα του 2017-18.

Στην καριέρα του αναλυτικά έχει αγωνιστεί σε Άρη Προφητη Ηλία, Αετό Σκύδρας, Λάρισα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Όφη Ιεράπετρας, ΠΑΕ Θράκη, Νίκη Πολυγύρου, Τηλυκράτη Λευκάδας, Νίκη Βόλου, Κασσιόπη Κέρκυρας, Ζάκυνθο, ΑΕΖ, Χαλκάνορα, Διγενή Ορόκλινη, Διγενή Μόρφου, ΑΣΙΛ και Ελπίδα Ξυλοφάγου.

Συνολικά έχει 293 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 104 γκολ, τα οποία θέλει τη νέα σεζόν να κάνει ακόμα περισσότερα.

Επόμενος σταθμός λοιπόν ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ξυλοτύμβου… Μια ομάδα με οργάνωση, επιτυχίες, αρκετό κόσμο και όραμα, χαρακτηριστικά ιδανικά για έναν παίκτη που έχει φιλοδοξίες. 

Ο Γραμματικόπουλος στα 28 του χρόνια με όπλα την όρεξη και την αυτοπεποίθηση έχει την ευκαιρία να αναδείξει τις αρετές του και γιατί όχι, να κτυπήσει την πόρτα της Α΄Κατηγορίας!

Δείτε την γκολάρα του Ελλαδίτη στράικερ με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου από την περασμένη σεζόν μέσα από την κάμερα της Promoteway…