Ματς ΘΡΙΛΕΡ και τελικά Ένωση! (φώτος)

Σ΄ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πέντε γκολ, αποβολή, πολλές φάσεις, η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Αναγέννησης στην Δερύνεια. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 όμως η Ένωση ανέτρεψε το ματς. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Σολάρι στο 89΄. Με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο και κάτι η Αναγέννηση αφού αποβλήθηκε ο Βλασσόπουλος. Χωρίς και τον Γιώργο Κοσμά στο δεύτερο μέρος…

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο...

Η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι γυρόφερναν την περιοχή του Ρομέρο και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Θεράποντος. Ο ακραίος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης, έκανε ωραία ενέργεια από πλάγια, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0 στο 10΄. 

Με την συμπλήρωση του 22ου λεπτού, η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ο Οικονόμου ήταν αυτός που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής, έκανε το σουτ όμως ο Νικολάου έδιωξε πάνω στην γραμμή. 

Η Ένωση ανέβασε στροφές και με την συμπλήρωση του ημιώρου έχασε ακόμα μια ευκαιρία για το 1-1. Ο Σολάρι ήταν αυτός που έπειτα από εκτέλεση φάουλ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή όμως ο Μάστρου απογειώθηκε και μάζεψε την μπάλα. 

Εκεί που η ΕΝΠ κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, η Αναγέννηση κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Ευσταθίου. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός έφυγε απέναντι από τον τερματοφύλακα στο 36ο λεπτό και έγραψε το 2-0. Στο 41ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε τον Βλασσόπουλο της Αναγέννησης  για διαμαρτυρία. Στην συνέχεια αποβλήθηκε και ο Γιώργος Κοσμά για διαμαρυρία από τον πάγκο. 

Δεύτερο μέρος

Η ΕΝΠ μπήκε στο 2ο μέρος με διάθεση να πιέσει και να φτάσει στην μείωση του σκορ. Από την άλλη, η Αναγέννηση έχοντας ως κύριο μέλημα της την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν και όντας με παίκτη λιγότερο προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι. Στο 55ο λεπτό ο Μπασόφ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Μάστρου. 

Ο Μάστρου στο 63ο λεπτό έκανε σπουδαία επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Ανδρέου. 

Στο 67΄η ΕΝΠ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Κουμή. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ νικώντας τον μέχρι τότε ανίκητο Μάστρου. 

Ο Σολάρι έπιασε εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουμή στο 75ο λεπτό όμως ο Μάστρου έδιωξε και πάλι σωτήρια. 

Εφτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Κολοκούδιας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-2. Προηγήθηκε το κόρνερ του Παύλου, η μπάλα έμεινε στην περιοχή με τον Κύπριο επιθετικό με προβολή να την στέλλει στα δίκτυα. 

Η Ένωση έφερε τα πάνω κάτω στο 89ο λεπτό με το Σολάρι. Ο επιθετικός της ομάδας του Παραλιμνίου με φοβερό σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το τελικό 3-2. 

Αναγέννηση: Μάστρου, Φωτίου, Φιλγκέιτ, Γιαννακού, Θεράποντος, Γκαντάσια, Ευσταθίου, Βλασσόπουλος, Νικολάου, Αναστασίου, Κέμπε

ΕΝΠ: Ρομέρο, Ευθυμίου, Μπασό, Γκενόφ, Σολάρι, Εντενίλσον, Παύλου, Σελεστίνο, Οικονόμου, Κολοκούδιας, Μέρτακκας